Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η απονομή του κυπέλλου στον πρωταθλητή της Α1 Αργολίδας Πανναυπλιακό - Ηρακλή

  Την Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Τολού η απονομή μεταλλίων και Κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας, Παναυπ...

 


Την Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Τολού η απονομή μεταλλίων και Κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 Κατηγορίας, Παναυπλιακός - Ηρακλής Γ.Σ. για την Ποδοσφαιρική Σεζόν 2023 - 2024 από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας κ. Βασίλη Σιδέρη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Μανουσάκη, τη Γενική Γραμματέα κ. Πανοβράκου Έλενα και το μέλος κ. Νίκο Καραμπή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Ορφανός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Υγείας Δήμου Ναυπλιέων κ. Θανάσης Πανουτσόπουλος, το μέλος της επιτροπής Αθλητισμού Δ. Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Μανουσάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ναυπλιέων κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τη διοίκηση του Παναυπλιακού - Ηρακλή Γ. Σ. καθώς και τους προπονητές και εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Για την Ε.Π.Σ.Αργολίδας

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Γ. Σιδέρης