Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ArgolidaMagazine: Η νέα πρόταση στην τοπική ενημέρωση

Καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης. Αυτή τη βασική αρχή υπηρετεί το ArgolidaMagazine. Τεράστια η προπαγάνδα ...


Καλός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης. Αυτή τη βασική αρχή υπηρετεί το ArgolidaMagazine.
Τεράστια η προπαγάνδα και η κατευθυνόμενη πληροφορία, ιδιαίτερα από τα κέντρα εξουσίας και από αυτούς που επηρεάζουν με το χρήμα, την ενημέρωση.

Από την άλλη, αμέτρητες άχρηστες πληροφορίες διακινούνται μέσα από το διαδίκτυο, θολώνοντας το τοπίο και ξεστρατίζοντας τη γνώση σε άνευ ουσίας γεγονότα πραγματικά ή και φανταστικά.

Το ArgolidaMagazine φιλοδοξεί, να παρέχει γρήγορη ενημέρωση, ουσιαστική, με αυτά που δε θα βρείτε σε άλλες ιστοσελίδες και αυτά που αξίζει να γνωρίζετε, με εύκολη πρόσβαση από smartphones και tablets, ώστε όπου και αν βρίσκεστε, όποτε θέλετε, να έχουμε άμεση επικοινωνία.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση επηρεάζει τη ζωή μας αποφασιστικά, κυρίως την ποιότητα της και γι' αυτό ο πολίτης θα πρέπει να γνωρίζει το πώς αυτή λειτουργεί, ποια είναι τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του, ποιες είναι οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις, του Δήμου του και της Περιφέρειας του.

Το ArgolidaMagazine δε θα αναπαράγει ειδήσεις για να αυξήσει την επισκεψιμότητα του, θα ασκεί κριτική και θα σας μεταφέρει τις ειδήσεις εκείνες που πραγματικά σας αφορούν και είναι χρήσιμες ώστε να γίνετε καλύτερα ενημερωμένοι πολίτες.

Το ArgolidaMagazine αποτελεί μια νέα πρόταση στη διαδικτυακή ενημέρωση, που χωρίς να αγνοεί την καθημερινότητα και τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, θέλει να φωτίσει και να αναδείξει, απόψεις, θέματα και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη διαμόρφωση όλων αυτών που σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν τη ζωή μας στην Αργολίδα.

ArgolidaMagazine