Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γ. Γαβρήλος: Κατάθεση Αναφοράς για την δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στην Ερμιονίδα

Αναφορά κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ζητώντας από τον Υπουργό Υγείας να μεριμνήσει άμεσα ώστε να ικανοποιηθεί το χρόνιο ...



Αναφορά κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ζητώντας από τον Υπουργό Υγείας να μεριμνήσει άμεσα ώστε να ικανοποιηθεί το χρόνιο και δίκαιο αίτημα του Δήμου Ερμιονίδας για δημιουργία Τομέα ΕΚΑΒ στην περιοχή.

Όπως σημειώνει ο Γιώργος Γαβρήλος στην κοινοβουλευτική του παρέμβαση, η Ερμιονίδα είναι ένα Δήμος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Απέχει αρκετά χιλιόμετρα από τον υπόλοιπο Νομό, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ο πληθυσμός της αυξάνεται σημαντικά λόγω του τουρισμού και των μεγάλων ξενοδοχείων που λειτουργούν στην περιοχή. Η έλλειψη τοπικού Τομέα ΕΚΑΒ προκαλεί ιδιαίτερη ανασφάλεια στους κατοίκους και επισκέπτες της Ερμιονίδας, καθώς πολλές φορές με το να φτάσει ασθενοφόρο στην περιοχή ή να διακομιστεί ασθενής, δαπανάται πολύτιμος χρόνος και τίθενται σε κίνδυνο ζωές συμπολιτών μας.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σημειώνει πως η υποχρέωση της Πολιτείας δεν σταματά στην διακήρυξη υποσχέσεων. Αναμένουμε από το Κράτος, τονίζει, να αναλάβει τον ρόλο του και να υπερασπιστεί το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, ενισχύοντας τις τοπικές δομές του ΕΣΥ, ειδικά στις απομακρυσμένες περιοχές, έτσι ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια και όχι εγκατάλειψη.