Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μια μοναδική βραδιά με μουσική αφήγηση για «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον» στην Καραθώνα

  Τη Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου, όσοι βρεθήκαμε το βραδάκι στο προαύλιο του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία Καραθώνα, ζήσαμε μια μοναδική βρ...

 


Τη Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου, όσοι βρεθήκαμε το βραδάκι στο προαύλιο του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία Καραθώνα, ζήσαμε μια μοναδική βραδιά. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Γιώργος Μπινιάρης, συνοδεία ζωντανής μουσικής από τη Δάφνη Μπινιάρη και τον Κώστα Σιάγα, μας αφηγήθηκε με το δικό του συναρπαστικό τρόπο «Το μόνον της ζωής του ταξείδιον», του Γεωργίου Βιζυηνού. Η εκπληκτική μουσικότητα κι ευαίσθητη ακρίβεια της γλώσσας του διηγήματος του Γ. Βιζυηνού, σε συνδυασμό με την απίστευτη εκφραστικότητα και απόδοση από τον Γιώργο Μπινιάρη και την τόσο όμορφη και προσεκτικά επιλεγμένη παραδοσιακή μουσική που συνόδευσε την αφήγηση, μας μάγεψαν, και μας ταξίδεψαν στους κόσμους του εγγονού και του παππού, και γίναμε κι εμείς παραστάτες στο μόνον της ζωής του ταξείδιον.

Το Θεατροδρόμιο ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία το Δήμο Ναυπλιέων για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, το Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίας για την παραχώρηση του προαύλιου χώρου, την Πύλη Πολιτισμού καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Δαλαμανάρας για την παραχώρηση καθισμάτων, το Όμορφο Ταβερνάκι, και όλες και όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η παράσταση ενδέχεται να επαναληφθεί το φθινόπωρο.


Εκ του Θεατροδρομίου