Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Επίσκεψη Γιώργου Γαβρήλου στο τοπικό Παράρτημα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

  Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας είχε σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και συγκεκριμένα το Παράρτημα του Νομο...

 

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας είχε σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και συγκεκριμένα το Παράρτημα του Νομού που εδρεύει στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Λάλουκα. Οι υπεύθυνοι της τοπικής Ομάδας τον ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και ανέλυσαν διεξοδικά τις δράσεις και τον σκοπό του Σωματείου, που εδώ και χρόνια στέκεται δίπλα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, παρέχοντας αδιάλειπτα την τεχνογνωσία και την πείρα του σε κάθε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως σημείωσε ο Γιώργος Γαβρήλος, είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο να βλέπει κανείς πως η Ομάδα Διάσωσης έχει εμπνεύσει πάνω από 90 άτομα, όλων των ηλικιών, να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Το έργο που παράγει το τοπικό Σωματείο είναι πολυεπίπεδο, ενώ αποτελεί πυλώνα στήριξης και αρωγής και για τους θεσμούς της Πολιτείας. Δική μας υποχρέωση, συμπλήρωσε, είναι να αναδεικνύουμε τις δραστηριότητες της Ομάδας και να στεκόμαστε στο πλευρό τους με όποιο τρόπο μπορούμε.

Ο βουλευτής Αργολίδας, αφού ευχήθηκε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, τόνισε πως άμεσα θα αναδείξει το έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ζητώντας από τους αρμόδιους να συνδράμουν στην συνέχιση του έργου και της προσφοράς της.