Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Επίσκεψη στην Αργολίδα, του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νικόλα Φαραντούρη

  Την Τρίτη του Πάσχα, 07.05.2024, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, επισκέφθηκε τον Νομό Αργολίδος, αν...

 


Την Τρίτη του Πάσχα, 07.05.2024, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης, επισκέφθηκε τον Νομό Αργολίδος, ανήμερα της γιορτής του πολιούχου Άργους Αγίου Πέτρου, όπου συμμετείχε στις εορταστικό εορταστικά εορταστικά εορταστικές εκδηλώσεις, συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και το Δημοτικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του εμπορικού επιμελητηρίου Αργολίδος, κ. Δαμούλο Φώτιο.

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων παρευρέθηκε επίσης στις εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου “Δαναός” και τη βράβευση αριστούχων μαθητών και νυν φοιτητών του Άργους. Η περιοδεία του συνεχίστηκε μαζί με τον βουλευτή Αργολίδος Γιώργο Γαβρήλο στο Ναύπλιο, και το μεσημέρι ολοκληρώθηκε στις Μυκήνες με το πανηγύρι στα Φίχτια του Δήμου Άργους – Μυκηνών. 

Σε δηλώσεις του ο Ν. Φαραντούρης, επισήμανε: "Η Αργολίδα αξίζει μεγαλύτερης προσοχής απ' το υδροκέφαλο αθηναϊκό κράτος. Τα προβλήματα που απασχολούν του κατοίκους είναι η ακρίβεια, το κόστος ζωής, η εκπαίδευση, η υγειονομική κάλυψη, τα δίκτυα, οι υποδομές και η εγκατάλειψη της περιοχής από τους κατοίκους. Ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν τόσο σε επίπεδο Ελλάδας όσο και σε επίπεδο Ε.Ε. Ζητώ απ' τους φίλους και φίλες στην Αργολίδα την στήριξή τους. Μπορώ να είμαι η φωνή τους στο κέντρο λήψης των αποφάσεων στις Βρυξέλλες και μαζί με τον δραστήριο βουλευτή τους και αγαπημένο μου φίλο Γιώργο Γαβρήλο να αγωνιστούμε για περισσότερους πόρους, περισσότερες δουλειές και ανάπτυξη του τόπου μας".