Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παρουσίαση 13 υποψηφίων Ευρωβουλευτών της ΝΙΚΗΣ στο Ναύπλιο (εικόνες)

  Την Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου, σε μια εκδήλωση γνωριμίας, εμφανίστηκαν ενώπιον της τοπικής κοινωνίας ...

 Την Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου, σε μια εκδήλωση γνωριμίας, εμφανίστηκαν ενώπιον της τοπικής κοινωνίας της Αργολίδας, οι ακόλουθοι δεκατρείς (13) υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ, παρουσιάζοντας ο καθένας το ευρωπαϊκό όραμά του, με βάση το γνωστικό του υπόβαθρο:

Βλαχόπουλος Γεώργιος

Εμμανουηλίδης Κυριάκος

Ιατρίδου Δέσποινα

Ιντζές Ιωάννης

Καραΐσκος Κωνσταντίνος

Κουτρής Σταύρος

Κυριακού Κωνσταντίνος

Μαγγίνα Μαρία

Μακρυδάκη Φιλοθέη

Μαρκούδης Λυκούργος

Μεταλληνός Δημήτριος

Σταλίδης Ανδρέας

Χιωτακάκος Δημήτριος

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκαν στην ανάδειξη του προγράμματος της ΝΙΚΗΣ επί θεμάτων που θα επιδιώξουν να αναδείξουν στην Ευρωβουλή με την εκλογή τους, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις επί σχετικών προβλημάτων που ταλανίζουν αφενός την χώρα μας και αφετέρου ιδιαιτέρως την περιοχή της Αργολίδας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Κινήματος κ. Δημήτριος Νατσιός, ενώ στο τέλος των εισηγήσεων, ο βουλευτής κ. Νικόλαος Βρεττός. Τον κύκλο ομιλητών έκλεισε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Ρούντας, ο οποίος ανέλυσε την λειτουργία όλων των οργάνων τής ευρωπαϊκής Ένωσης και διαλεύκανε αναλυτικά την στάση του Κινήματος υπέρ της ελευθερίας του διαδικτύου.

Όλοι υπερτόνισαν την σπουδαιότητα αυτών των εκλογών-λόγω τού ότι το 80% των ευρωπαϊκών Κανόνων δικαίου αφορούν τις χώρεςκράτη-μέλη, με άμεση εφαρμογή και αντίστοιχες κυρώσεις, σε περίπτωση μη εναρμόνισης- και προέτρεψαν για ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των πολιτών στην κάλπη, διότι η αποχή, ή η λευκή ψήφος λειτουργούν ξεκάθαρα σε βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Επεσήμαναν τέλος, την αδήριτη ανάγκη να επιστρέψει η πολιτική ζωή της χώρας στις ελληνορθόδοξες αξίες και τις ρίζες της φυλής. Όπως αναφέρθηκε, η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζεται σε 3 πυλώνες: Ελληνικό πολιτισμό, Ρωμαϊκό Δίκαιο και Ορθοδοξία. Στο πλαίσιο αυτό, πριν από την εκδήλωση, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, στελέχη και υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΙΚΗΣ, επισκέφθηκαν τον Σεβ. Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο, προκειμένου να υποβάλλουν τα σέβη τους. Ο τελευταίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα τους, ώστε με την εκλογή ευρωβουλευτών, να δώσουν επάξια την μαρτυρία της Ορθοδοξίας στην Ευρώπη!Οι ίδιοι διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν τον πεισμώδη αγώνα τους για τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας!

Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε κέρασμα με ποτά και χαλαρή συζήτηση αλληλογνωριμίας .