Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Την 2η θέση στον μεγάλο διαγωνισμό του ΦΟΔΣΑ κατέκτησε το τμήμα Α1 του 2ου Λυκείου Άργους

  Ανακοινώθηκαν εχθές τα αποτελέσματα του μεγάλου εκπαιδευτικού διαγωνισμού ανακύκλωσης σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσ...

 


Ανακοινώθηκαν εχθές τα αποτελέσματα του μεγάλου εκπαιδευτικού διαγωνισμού ανακύκλωσης σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ΦΟΔΣΑ (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού όπου συμμετείχαν σχολεία και του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την 2η θέση στον μεγάλο διαγωνισμό την κατέκτησε το τμήμα Α1 του 2ου Λυκείου Άργους συγκεντρώνοντας 200.398 ανακυκλώσιμα τεμάχια. Ως έπαθλο, οι μαθητές κέρδισαν ένα ταξίδι 5 ημερών για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος σε όποια πόλη της Ελλάδας επιλέξουν οι ίδιοι!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους και για τη νίκη τους!

Δήλωση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζου σχετικά με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Είναι παρήγορο και συνάμα αισιόδοξο να βλέπεις πως η νέα γενιά προωθεί και συμμετέχει τόσο ενεργά στην ανακύκλωση. Μια λέξη άγνωστη για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών αφού πριν μερικούς μήνες δεν μπορούσε να ανακυκλώσει κανείς και τίποτα σε αυτό τον τόπο. Είμαστε περήφανοι για το μεγάλο και νικηφόρο αποτέλεσμα που έφερε το Α1 του 2ου Λυκείου Άργους. Συγχαρητήρια, την πενταήμερη εκδρομή την κερδίσατε επάξια!

Συγχαρητήρια σε όλα τα σχολεία – τμήματα του Δήμου μας που συμμετείχαν!

Συνεχίζουμε να ανακυκλώνουμε, συνεχίζουμε να προστατεύουμε τον πλανήτη μας, συνεχίζουμε να κρατάμε καθαρό τον Δήμο μας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ