Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το ΣΔΕ Ναυπλίου υποδέχτηκε την ηθοποιό και συγγραφέα Σοφία Καψούρου (εικόνες)

    Χτες είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την εξαιρετική  ηθοποιό, συγγραφέα, στιχουργό και συντοπίτισσα κα Σοφία Καψούρου! ...

 

 

Χτες είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας την εξαιρετική  ηθοποιό, συγγραφέα, στιχουργό και συντοπίτισσα κα Σοφία Καψούρου!

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση, μιλήσαμε  τόσο για το θέατρο και το συγγραφικό της έργο, όσο και για θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας, για τις ευκαιρίες -και κυρίως για τη δεύτερη  ευκαιρία, που πολλές φορές έρχεται αργά στη ζωή μας-, για τις επιλογές  μας που μας καθορίζουν, για την αποδοχή του εαυτού μας και των θέλω  μας, και τόσα άλλα!

Τέλος διαβάσαμε και σχολιάσαμε αποσπάσματα από το  θεατρικό της έργο "Καραϊσκάκενα, ο θρύλος", που θα παρουσιαστεί και  στην πόλη μας μέσα στον Ιούλιο. Την ευχαριστούμε από καρδιάς για την  ξεχωριστή αυτή ευκαιρία που μας χάρισε, ανοίγοντάς μας ορίζοντες καινούριους -και άγνωστους ίσως για πολλούς από εμάς- και προσφέροντάς μας απλόχερα υλικό για περαιτέρω σκέψη!!

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Ναυπλίου.