Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αξιοσημείωτη η συμμετοχή του κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Νέα Εποχή - Κωνσταντίνος Μάκαρης » (εικόνες)

Κάλεσμα σε όλους τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του σε αυτή «την προσπάθεια, σε αυτόν τον αγώνα για έναν καλύτερο δήμο Ναυπ...


Κάλεσμα σε όλους τους δημότες να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του σε αυτή «την προσπάθεια, σε αυτόν τον αγώνα για έναν καλύτερο δήμο Ναυπλιέων» απηύθυνε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης του που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου.

Από νωρίς, έξω από το εκλογικό κέντρο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, υποψήφιοι σύμβουλοι και φίλοι του συνδυασμού για να εκφράσουν την υποστήριξή τους.
 Ενθουσιασμός, παλμός και βεβαιότητα για τη νίκη δημιουργήσαν μια πανηγυρική ατμόσφαιρα.


Δελτίο Τύπου

Ναύπλιο, 24/09/2023

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ 23 /09/2023

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η τεράστια προσέλευση δημοτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Νέας Εποχής» και την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Κωνσταντίνου Μάκαρη! Ο υπ. Δήμαρχος, εμφανώς συγκινημένος από τον δυνατό παλμό και τους κλεισμένους –από τον κόσμο- δρόμους πέριξ της Σιδηράς Μεραρχίας, στο κέντρο του Ναυπλίου, μίλησε στο κοινό για τις προτεραιότητές του που αποτελούν και δομικούς πυλώνες του Προγράμματος της «Νέας Εποχής». Τόνισε ότι το ξεφτισμένο υφιστάμενο πολιτικό καθεστώς του Δήμου έχει ήδη τελειώσει, με την «Νέα Εποχή» να είναι έτοιμη! Το παρόν έδωσαν πολίτες όλων των ηλικιών αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον για την επόμενη Δημοτική Αρχή είναι αμείωτο και συμπαρασύρει μικρούς και μεγάλους, στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μάκαρη! Πρωτόγνωρες οι σκηνές, δυνατά συνθήματα όπως «Μάκαρη Ψυχή! Νέα Εποχή! Δήμαρχο σε θέλουμε την πρώτη Κυριακή!» ταρακούνησαν και φώτισαν το Ναύπλιο, με φόντο το ιστορικό Παλαμήδι.

Εν μέσω επευφημιών ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, με την οικογένειά του στο πλευρό του, ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί από νωρίς και -αφού υπενθύμισε στους παραβρισκόμενους την μέχρι στιγμής πορεία του στην βελτίωση των υποδομών της περιοχής με ένα σύντομο video- έδωσε έμφαση στην Παιδεία. Ανέβασε στην εξέδρα όλα τα παιδιά που κρατούσαν σημαίες της «Νέας Εποχής» γιατί…

«Το μέλλον ανήκει στα χέρια των παιδιών μας και η ευθύνη για αυτό βαραίνει αποκλειστικά εμάς!» ανέφερε μεταξύ άλλων, με τον κόσμο να χειροκροτά ασταμάτητα.

Επιπλέον, απαντήσεις, απαραίτητες και στοχευμένες, έδωσε σε ερωτήματα τα οποία σκόπιμα κυκλοφορούν με στόχο να θολώσουν τα νερά ενός καθαρού προεκλογικού αγώνα. Η "Νέα Εποχή", οι υποψήφιοι και ο επικεφαλής της Κωνσταντίνος Μάκαρης απέδειξαν έμπρακτα στην μεγαλειώδη πρώτη συγκέντρωση χθες ότι η επιτυχία δεν έρχεται με σκουπιδολογία! Ενότητα, συνέπεια, σκληρή δουλειά που αποτυπώνεται στο προεκλογικό Πρόγραμμα και την εν γένει πολιτική στάση των συμμετεχόντων, αυτών δηλαδή που τίθενται στην υπηρεσία του πολίτη, είναι όσα διαφάνηκαν στην χθεσινή εκδήλωση ότι χαρακτηρίζουν την παράταξη Μάκαρη. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Η μοναδική παράταξη στο Ναύπλιο με Ιδρυτική Διακήρυξη, γιατί δεν φοβάται να δείξει τις Αρχές, τις Αξίες και τις Δεσμεύσεις της.

Η μοναδική παράταξη στο Ναύπλιο, με κατοχυρωμένο και αναρτημένο το πλήρες Πρόγραμμά της, γιατί έχει ΗΔΗ δρομολογήσει λύσεις, με ξεκάθαρες τις πηγές χρηματοδότησής τους για το σύνολο της περιόδου 2024-2029.

Η μοναδική παράταξη στο Ναύπλιο στης οποίας την εκδήλωση η κοσμοσυρροή και η συγκίνηση για την «Νέα Εποχή» ήταν πηγαία, αληθινή και καθηλωτική. Που έλαβε μηνύματα στήριξης από το εξωτερικό, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Μάκαρη. Η μοναδική παράταξη που μετά την εκδήλωσή της, φρόντισε και καθάρισε τον χώρο, ο επικεφαλής συνομίλησε με ΟΛΟΥΣ τους παραβρισκόμενους και το κλίμα ήταν εορταστικό μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Σας ευχαριστούμε! Όλους!