Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Καταργούνται οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον Θ. Λιβάνιο, μόνο 15 Νομικά Πρόσωπα εξαιρούνται στο σύνολο των 336 δήμων

 Ο αναπληρωτής  υπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος στην ημερίδα της ΚΕΔΕ για τους νέους Δημάρχους (Αττικής και Πελοποννήσου), που διαξάγεται στ...


 Ο αναπληρωτής  υπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος στην ημερίδα της ΚΕΔΕ για τους νέους Δημάρχους (Αττικής και Πελοποννήσου), που διαξάγεται στην Αθήνα, αναφέρθηκε στα αιτήματα εξαιρέσεων ΝΠΔΔ  Δήμων από την κατάργηση που προβλέπει ο νέος νόμος.

Παρά το «μπαράζ» αιτημάτων ανά την Ελλάδα, ο αναπληρωτής  υπουργός ξεκαθάρισε ότι τα νομικά πρόσωπα που θα εξαιρεθούν από αυτό που προβλέπει το ν/σ είναι μόλις… 15!

Τα συγκεκριμένα, όπως είπε  κρίθηκε ότι έχουν ένα εξειδικευμένο αντικείμενο (δωρεές υπό όρους, συγκεκριμένη εμπορική δραστηριότητα κτλ.)

Από εκεί και πέρα, πρόσθεσε ο κ. Λιβάνιος, υπάρχει άφθονος χρόνος προσαρμογής για την κατάργηση και ενσωμάτωση όλων των υπολοίπων εντός των Δήμων, κάτι που όπως είπε ο ίδιος στην πράξη θα είναι ευεργετικό καθώς θα λύσει και μεταξύ άλλων, και το θέμα της διάσπασης του ανθρώπινου δυναμικού.

https://www.aftodioikisi.gr/