Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

FIFA Ranking: Άνοδος της Εθνικής Ελλάδας κατά 4 θέσεις και βρίσκεται στην 47η θέση της παγκόσμια κατάταξης Εθνικών Ομάδων της FIFA

  Κατά 4 θέσεις βελτίωσε τη βαθμολογία της η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη Εθνικών Ομάδων της FIFA, μετά τα αποτελέσματά της στο φιλικό με ...


 Κατά 4 θέσεις βελτίωσε τη βαθμολογία της η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη Εθνικών Ομάδων της FIFA, μετά τα αποτελέσματά της στο φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία (2-0) και την ισοπαλία της (2-2) με την Γαλλία για την τελευταία αγωνιστική των European Qualifiers.

Η 47η θέση που καταλαμβάνει η Ελλάδα είναι η καλύτερή της κατά την τρέχουσα χρονιά και η αμέσως επόμενη ήταν η 49η τον περασμένο Ιούνιο. Η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής στα play-offs για την πρόκριση στο EURO 2024, το Καζακστάν, βρίσκεται στην 100ή θέση της βαθμολογίας της FIFA ενώ οι πιθανές της αντίπαλοι στον τελικό της προκριματικής διαδικασίας, Γεωργία και Λουξεμβούργο, καταλαμβάνουν την 77η και την 83η θέση, αντιστοίχως.

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκονται, κατά σειρά, η Αργεντινή, η Γαλλία, η Αγγλία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Κροατία.

https://www.epo.gr/