Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ένωση Ερμιονίδας: Ακόμα καλύτεροι και ενισχυμένοι το 2022

  Με τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά,  ξεκινά το 2022 για την ομάδα μας, καθώς οι αγωνιστι...

 


Με τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά, 

ξεκινά το 2022 για την ομάδα μας, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται άμεσα, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι προσπάθειες για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Όλοι στον σύλλογο εύχονται στον κόσμο μας ένα νέο έτος με ευτυχία και υγεία και στοχεύουν να παρουσιάσει η ομάδα «λαμπερή» εικόνα στους αγωνιστικούς χώρους.

Η επιτροπή μετεγγραφών, που έχει οριστεί από τη διοίκηση, συνεχίζει το έργο της, ώστε να υλοποιηθούν οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της περασμένης Τετάρτης (29/12).

Το σίγουρο είναι πως η ομάδα μας θα προσπαθήσει να ενισχυθεί, είναι σε επαφές με παίκτες, και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και ανακοινώσεις…

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Αργύρης Λυμπερόπουλος, τονίζει στις ευχές του για το 2022, ότι η διοίκηση θα πράξει αυτά που πρέπει, ώστε η ομάδα να είναι ακόμα πιο δυνατή.

«Όλοι στον σύλλογο ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο 2022 με υγεία, δημιουργικότητα και ευημερία σε όλον τον κόσμο. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε η νέα χρονιά να μας βρει καλύτερους σε όλους τους τομείς και να έχουμε θετικά αποτελέσματα, με ελκυστική και καλή εικόνα στο γήπεδο. Ήδη γίνονται προσπάθειες για να ενισχυθούμε, μετά και τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε όλοι υγιείς και ευχόμαστε να απαλλαγούμε και από τον “κορονοϊό”. Προέχει η υγεία όλων μας», υπογράμμισε ο Αργύρης Λυμπερόπουλος.

Ένωση Ερμιονίδας