Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ν. Ανδρουλάκης: Ψηφίζουμε την πρόταση μομφής αλλά δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια του κ. Τσίπρα – Απάντηση ΝΔ

  «Είναι προφανές ότι δεν θα παρέχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση γιατί για άλλη μια φορά απεδείχθη περίτρανα ότι η θεωρία του κ. Μητσοτάκ...


 «Είναι προφανές ότι δεν θα παρέχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση γιατί για άλλη μια φορά απεδείχθη περίτρανα ότι η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι ηγείται μιας κυβέρνησης με τεχνοκρατική επάρκεια και αποτελεσματικότητα, δεν στέκει. Για άλλη μια φορά διαψεύστηκε παταγωδώς», δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο OPEN ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ψηφίζοντας την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ «δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι μπαίνουμε στα μικροκομματικά παιχνίδια του κ. Τσίπρα».

Στην συζήτηση για εκλογές ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε : «Είναι αδιανόητο να μιλάμε για εκλογές όταν έχουμε τόσα θύματα. Είναι αδιανόητο και ανήθικο να ζητάω τώρα εκλογές, εμείς είμαστε αξιόπιστοι και έτοιμοι για Σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση».

Σε υψηλούς τόνους ήταν η κριτική του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας.

«Είναι αδιανόητο να χαλαρώνουν τα μέτρα με τόσους θανάτους. Σε άλλα κράτη επειδή έχουν υψηλή εμβολιαστική κάλυψη και χαμηλό βαθμό θανάτων είναι λογικό να χαλαρώνουν τα μέτρα. Η κυβέρνηση κηρύττει το τέλος της πανδημίας, αλλά τελικά πληρώνουμε ένα ακριβό τίμημα».

ΝΔ: Πώς συμβιβάζονται υπερψήφιση πρότασης δυσπιστίας και δεν είναι ώρα για εκλογές;

«Ακούσαμε απόψε τον κ. Ανδρουλάκη, από τη μία να λέει ότι το ΚΙΝΑΛ υπερψηφίζει την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης και από την άλλη να υποστηρίζει ότι δεν είναι ώρα τώρα να γίνουν εκλογές.

Το πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο μόνο ο ίδιος το ξέρει.

Τελικά η αυτόνομη πορεία αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολη όταν δεν μένει σύνθημα, αλλά πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη», σχολίασε δηκτικά το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

https://www.ertnews.gr/