Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στο πρώτο εξάμηνο του 2022 ξεκινά το πρόγραμμα αντικατάστασης παλαιών ηλεκτρικών συσκευών

  Αναφορά στο   πρόγραμμα αντικατάστασης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών   έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας   Κώστας...

 


Αναφορά στο πρόγραμμα αντικατάστασης παλαιών και ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, δίνοντας παράλληλα διευκρινίσεις για τους δικαιούχους.

Όπως έκανε γνωστό, το πρόγραμμα θα «τρέξει» μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022, σημειώνοντας παράλληλα ότι έχει ήδη σχεδόν ολοκληρωθεί ο οδηγός του φιλόδοξου αυτού προγράμματος. Δικαιούχοι θα είναι όλοι οι Έλληνες αλλά με κριτήρια προτεραιοποίησης ανάλογα με την οικονομική τους κατάσταση και θα συνδεθεί με την απόσυρση των παλαιών συσκευών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Σκρέκας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει φέτος αλλά θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, καθώς όποτε προκύπτουν κονδύλια θα αυξάνεται και η χρηματοδότησή του.

«Όλα τα σπίτια να μπορέσουν να αντικαταστήσουν τις παλαιές ενεργοβόρες συσκευές με καινούριες, ώστε να μειώσουμε και κόστος ρεύματος και να βοηθήσουμε περιβάλλον και να έχουν μια πολύ καλύτερη οικοσκευή στο σπίτι τους» κατέληξε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

https://www.newsbreak.gr/