Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νέος προπονητής της 'Ενωσης Ερμιονίδας ο Μανώλης Σκύβαλος

  Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Μανώλης Σκύβαλος, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμ...

 

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Μανώλης Σκύβαλος, καθώς η διοίκηση του συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με τον τεχνικό από την Κρήτη.

Ο νέος μας προπονητής, αν και είναι μόλις 39 ετών, έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα μέχρι τώρα στην καριέρα ως τεχνικός, ενώ στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει «λαμπρή» πορεία στα γήπεδα και ως ποδοσφαιριστής.

Τρεις τίτλοι και μία μεγάλη άνοδος ως προπονητής

Ο Μανώλης Σκύβαλος γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1982 στην Ιεράπετρα. Ο Λασιθιώτης προπονητής έχει εργαστεί σε δυο ΠΑΕ, με τα «χρώματα» του Πλατανιά (προπονητής στην Κ20 το 2017-18) και του ΠΑΣ Λαμίας (βοηθός προπονητή του Γιώργου Πετράκη). Έχει κατακτήσει ως πρώτος προπονητής τρεις τίτλους και μία άνοδο στην Super League 2!

Από τον Απρίλιο του 2021 ο 39χρονος τεχνικός συνέχισε στον Ηρόδοτο το επιτυχημένο έργο του Ανδρέα Ξυδάκη, και οδήγησε την ομάδα της Αλικαρνασσού τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όσο και στην πολυπόθητη άνοδο στα σαλόνια της Super League 2!

Την πρώτη του χρονιά ως προπονητής του ΠΟΑ (Ατσαλένιος) την περίοδο 2018-19, o Μανώλης Σκύβαλος κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣ Ηρακλείου και τη δεύτερη σεζόν πανηγύρισε το Σούπερ Καπ (2019-20). Τη δεύτερη χρονιά με τον ΠΟΑ (2019-20) κατάφερε να φτάσει ξανά μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ηρακλείου, αλλά νικητής αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης ο ΠΑΝΟΜ, λόγω της διακοπής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για την προστασία από τον κορονοϊό.