Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τόλης Κοΐνης: Ή ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ...

Ή ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ. Ο κορωνοϊός καλπάζει. Ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα είναι 50.000.Πέρυσι και πρόπερσι, με σ...


Ή ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Ο κορωνοϊός καλπάζει. Ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα είναι 50.000.Πέρυσι και πρόπερσι, με σαφώς λιγότερα κρούσματα, τα σχολεία κλείστηκαν για να περιοριστεί η διάδοση της νόσου. Η τακτική αυτή απέδωσε. Το Ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε ΑΡΚΕΤΑ χρήματα και πήρε την πλατφόρμα τηλεργασίας, την γνωστή «Βέμπεξ». Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει. 

Η πλατφόρμα δούλεψε.

Σήμερα, η Κυβέρνηση πρόκρινε την πλήρη λειτουργία των σχολείων. Με μόνη παραπάνω δράση την αύξηση του αριθμού των τέστ. 750.000 την εβδομάδα παραπάνω τέστ.

Μην αρχίσετε τις διαμαρτυρίες ότι δεν θα τα πληρώνετε και τα άλλα έξυπνα. Το Υπουργείο θα τα πληρώσει με τα δικά μας λεφτά από τους φόρους. Όποιος έχει μυαλό ας καταλάβει ή για να το πω ναυπλιώτικα: «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;»

Μην αρχίσετε ότι γκρινιάζω σαν γέρος… Είναι δεδομένο ότι ένα μεγάλο ποσοστό καθηγητών είναι από 55 έως 68 ετών, χάρις στις ενέργειες όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων. Όταν αυτοί θα μπαίνουν στα κοντέινερ με 24 παιδιά, θα τους σώσουν οι μάσκες!!!! 

Βουλιάζουν από τη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία και την λιγούρα της μίζας. Εμείς ή θα βουλιάξουμε μαζί τους ή θα τους αλλάξουμε.