Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Καμπόσος συνεχίζει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου - Η παράταξη Πανοβράκου συμπράττει με την παράταξη του Δημάρχου «Αλλαγή Πορείας»

  Η ΝΕΑ Αρχή συμπράττει με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας» σε μια κίνηση για την βέλτιστη αντιμετώπιση των θεμάτ...

 



Η ΝΕΑ Αρχή συμπράττει με την παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας» σε μια κίνηση για την βέλτιστη αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες μας.

Η σύμπραξη των δύο παρατάξεων κρίθηκε αναγκαία στα πλαίσια της κοινής πεποίθησης για συστράτευση (διατηρώντας παράλληλα τις αρχές και την αυτονομία έκφρασης) όλων, προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια, δράσεις και προγράμματα που ήδη έχουν τεθεί σε τροχιά υλοποίησης από τη σημερινή δημοτική αρχή του Δήμου Άργους Μυκηνών.

 Παράλληλα ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος δεσμεύεται να εκλεγεί για το δεύτερο μισό της δημοτικής περιόδου ένας δημοτικός σύμβουλος προερχόμενος από την παράταξη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής προκειμένου να μπορεί να έχει ενεργή συμμετοχή στα δύο αυτά σπουδαία συλλογικά όργανα. Με την σύμπραξη θα δοθεί η ώθηση για μια νέα, ανοδική, αναπτυξιακή πορεία.

 Με αίσθημα ευθύνης έναντι της προόδου του Δήμου Άργους Μυκηνών, η συστράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου κρίνεται ως απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη.

 Γιώργος Πανοβράκος