Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συμβάσεις για τρία γήπεδα στην Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι και Αρχαία Επίδαυρο υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στο Ναύπλιο

  Τη σύμβαση του συνολικού προϋπολογισμού 350.800 ευρώ έργου αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Ερμιόνη, Πόρτο...


 Τη σύμβαση του συνολικού προϋπολογισμού 350.800 ευρώ έργου αντικατάστασης του τεχνητού χλοοτάπητα στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε Ερμιόνη, Πόρτο Χέλι και Αρχαία Επίδαυρο υπέγραψε στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Ο περιφερειάρχης, εξ άλλου, παρουσίασε τον νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και ακολούθησε σύσκεψη -παρουσία του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζου και του εντεταλμένου για τον αθλητισμό περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Μαντζούνη- με τους διευθυντές των υπηρεσιών της Π.Ε. Αργολίδας.

Στην διάρκεια της υπό τον Π. Νίκα σύσκεψης εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας, τόσο στον διοικητικό τομέα, όσο και σε αυτόν των έργων, με τον περιφερειάρχη να καλεί σε εντατικοποίηση των υπηρεσιών προκειμένου να προωθηθούν το ταχύτερο δυνατόν τα έργα που υλοποιούνται ή προγραμματίζονται στην Αργολίδα από την Περιφέρεια.