Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΜΠΑΛΤΙΖΑΣ»

  Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας σήμερα Τετάρτη 12.01.2022 ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣ...


 Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας σήμερα Τετάρτη 12.01.2022 ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΜΠΑΛΤΙΖΑΣ», προϋπολογισμού 29.999,00 € με ΦΠΑ.

Το έργο αφορά στην ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της ανάπλασης με επιπλέον σταμπωτό δάπεδο και άλλες συναφείς εργασίες που περιγράφονται στην τεχνική έκθεση με σκοπό την αισθητική και πρακτική  αναβάθμιση του σημείου αυτού, στο Πορτοχέλι.

Μέσα από την κατάθεση προτάσεων και την υλοποίηση έργων ολοκληρωμένων αναπλάσεων και σημαντικών έργων υποδομής σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, δημιουργείται μια δυναμική ανάπτυξης της περιοχής.

 Οι Κοινότητές μας κάθε χρόνο που περνά, αλλάζουν όψη με έργα και παρεμβάσεις !

Στηρίζουμε την ανάπτυξη, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια με επίκεντρο τα έργα, τις συντηρήσεις, τις επισκευές και τις αναπλάσεις που συμβάλλουν στην βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων των Κοινοτήτων της Ερμιονίδας. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση υλοποιώντας σημαντικά έργα. Σταθερή μας επιδίωξη είναι να αλλάζουμε προς το καλύτερο κάθε γειτονιά, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να παρεμβαίνουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας αναβαθμίζοντας αισθητικά και λειτουργικά κάθε γωνιά της ΟΜΟΡΦΗΣ Ερμιονίδας.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος