Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Ανταρσία στο Μωριά καταγγέλλει τη διαδικασία για την εκλογή Προεδρείου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

  Δήλωση - Καταγγελία Η Ανταρσία στο Μωριά καταγγέλλει απερίφραστα τη διαδικασία απολυταρχικής λογικής και ολοκληρωτικής νοοτροπίας για τη...

 


Δήλωση - Καταγγελία

Η Ανταρσία στο Μωριά καταγγέλλει απερίφραστα τη διαδικασία απολυταρχικής λογικής και ολοκληρωτικής νοοτροπίας για την εκλογή Προεδρείου και Οικονομικής επιτροπής στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η κυβέρνηση προχωρώντας ένα βήμα ακόμη στον αντιδημοκρατικό της κατήφορο βάφτισε παράταξη τους ανεξάρτητους και υπέκλεψε μέσω του πρόσφατου Νομοθετήματος Βορίδη για μια ακόμη φορά την ψήφο σχεδόν του 20% του Πελοποννησιακού λαού. Εμείς ως Ανταρσία στο Μωριά όμως δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και λέμε πάντοτε τα πράγματα με το όνομά τους.Καταγγέλλουμε επίσης την απολυταρχική (Παρα) λογική της απαγόρευσης συνάθροισης άνω των τριών ατόμων με 5 θανάτους και 1200 κρούσματα πέρυσι και τη φετινή λειτουργία του ΠΕΣΥ για τις αρχαιρεσίες με 50.000 κρούσματα και καθημερινή εκατόμβη νεκρών. Η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας σε συνδυασμό με την απολυταρχική – αντιδημοκρατική – αυταρχική διακυβέρνηση θα πάρουν την κατάλληλη απάντηση από τον Πελοποννησιακό και τον Ελληνικό λαό γενικότερα.

Προφανώς απέχουμε από μια καλπονοθευτική διαδικασία της οποίας το δημοκρατικό αποτέλεσμα θα ήταν η εκλογή μέλους της Λα. Συ. στην  οικονομική επιτροπή και όχι των «ανεξάρτητων» παρατρεχάμενων του κ. Περιφερειάρχη.

Για την Ανταρσία στο Μωριά

Ο περιφερειακός σύμβουλος

Κάτσαρης Παναγιώτης

Παρακαλώ η παρούσα δήλωση να αναγνωσθεί από τον προεδρεύοντα της διαδικασίας και να καταγραφεί στα πρακτικά των αρχαιρεσιών.