Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αλλαγές και νέα αναβολή στο πρόγραμμα της Ένωσης Ερμιονίδας

  Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κάνει γνωστό ότι ενημερώθηκε από την ΕΠΟ πως αναβλήθηκε και το παιχνίδι της ομάδας μας στην Ηλιούπολη, ματς που είχε ορι...

 


Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κάνει γνωστό ότι ενημερώθηκε από την ΕΠΟ πως αναβλήθηκε και το παιχνίδι της ομάδας μας στην Ηλιούπολη, ματς που είχε οριστεί για την Τετάρτη (19/01), μετά την αναβολή που είχαμε στην 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου στη Γ' Εθνική κατηγορία στις 9 Ιανουαρίου από την Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι αναβλήθηκε και το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Άγιο Ιερόθεο, που ήταν προγραμματισμένο την Κυριακή (16/01) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, που ανιχνεύτηκαν στον σύλλογό μας, κατά τους καθιερωμένους ελέγχους.

Το πρόγραμμα του συλλόγου μας στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας διαμορφώνεται ως εξής:

-Κυριακή (23/1) εντός έδρας κόντρα στον Άρη Σκάλας.

-Τετάρτη (26/01) εντός έδρας κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο.

-Κυριακή (30/01) εκτός έδρας κόντρα στον Πανακαρδικό.

-Τετάρτη (02/02) εκτός έδρας κόντρα στον ΓΣ Ηλιούπολης.

-Κυριακή (06/02) εντός έδρας κόντρα στη Μύκονο.

Οι παίκτες τη Δευτέρα (17/01) είχαν ρεπό, ενώ αυτοί που είχαν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό την Παρασκευή (14/01), συνεχίζουν την αγωγή που τους έχει δοθεί, σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ. Μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν ξανά τεστ κατά του κορονοϊού και οι απαραίτητες εξετάσεις, όπως και όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ και βάσει των όσων αναφέρει η ΓΓΑ.