Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

“E-Gov Service Center”, Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δήμου! - Μια νέα εφαρμογή για πόλεις και πολίτες

  Το   E-Government Service Center  είναι ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν απομακρυσμέν...


 Το E-Government Service Center είναι ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να υποβάλλουν απομακρυσμένα αιτήματα για πιστοποιητικά και να παρακολουθούν την πορεία τους online. Με τον τρόπο αυτόν, οι Δήμοι μπορούν να λαμβάνουν πλήρως ηλεκτρονικά αιτήματα από πολίτες και επιχειρήσεις, να τα διεκπεραιώνουν και να τα επιστρέφουν στην ψηφιακή θυρίδα των πολιτών, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία.

⚡️Χαρακτηριστικά του E-Government Service Center:

  • Προσαρμογή θεματικών ενοτήτων και κατηγοριών υποβολής αιτημάτων με βάση τις ανάγκες του Δήμου.
  • Μοντελοποίηση των διαδικασιών με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την χορήγηση πιστοποιητικών και βεβαιώσεων.
  • Δυνατότητα παραμετροποίησης της πλατφόρμας μέσω APIs για λήψη υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με GTPR.
  • Παρουσίαση στατιστικών στοιχείων των διαδικασιών και δυνατότητα λήψης αιτημάτων για εσωτερική αξιοποίηση από το Δήμο.
  • Δυνατότητα διασύνδεσης ενδεικτικά με TaxisNET, eIDAS και άλλα μελλοντικά συστήματα αυθεντικοποίησης (π.χ με Τράπεζες για παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών από απόσταση, χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας).
  • Δημιουργία της θυρίδας του πολίτη:
  1. Παρακολούθηση κατάστασης αιτημάτων.
  2. Κατέβασμα αρχείου σε pdf
  3. Αναζήτηση πιστοποιητικού ανά πάσα στιγμή

📩Ενδεικτικοί τύποι αιτημάτων που ενεργοποιούνται ανάλογα με την επιχειρησιακή ετοιμότητα ή ανάγκες της υπηρεσίας είναι:

  • Δημοτολόγιο, Μητρώο Αρρένων
  • Καθαριότητας & Πράσινο, Δημοτικό Κυνοκομείο
  • Οικονομική Υπηρεσία, Τεχνική Υπηρεσία
  • Πολεοδομία, Γενική Αίτηση

Η ψηφιακή πλατφόρμα “E-Government Service Center” περιλαμβάνεται στην cloud σουίτα εφαρμογών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης CrowdApps της ελληνικής εταιρείας καινοτομίας και τεχνολογίας, Crowdpolicy.

Τα CrowdApps είναι η ολοκληρωμένη σουίτα cloud εφαρμογών της Crowdpolicy, για πόλεις, δήμους, περιφέρειες και τοπικές ομάδες πολιτών. Υποστηρίζουν τη συμμετοχικότητα, την επικοινωνία, τη διαφάνεια, τη λογοδοσία, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την τοπική ανάπτυξη και την εθελοντική προσφορά και αποτελούν βέλτιστες καλές πρακτικές σύγχρονης διακυβέρνησης. Όλες οι εφαρμογές λειτουργούν σε cloud περιβάλλον. Η Crowdpolicy παρέχει συνεχή λειτουργική και τεχνική υποστήριξη για τη σωστή χρήση και αξιοποίηση τους.

🤝Ξεκίνα την συνεργασία σου με την Crowdpolicy!

Περισσότεροι από 20 Δήμοι της Ελλάδας έχουν επιλέξει την Crowdpolicy για την υλοποίηση της ψηφιακής πλατφόρμας “E-Government Service Center”. Στο πλαίσιο συνεργασιας τους, η Crowdpolicy παρέχει συνεχή λειτουργική και τεχνική υποστήριξη για τη σωστή χρήση και αξιοποίησή της.