Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δωρεά δυο υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ Αργολίδας από το ίδρυμα Κώστα Μ. Λεμού (φωτογραφίες)

  Το ίδρυμα ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΛΕΜΟΣ δώρησε στο ΕΚΑΒ Αργολίδας δύο νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.Πρόκειται για μια κινητή μονάδα πλήρως εξοπλισμένη κα...

 

Το ίδρυμα ΚΩΣΤΑΣ Μ. ΛΕΜΟΣ δώρησε στο ΕΚΑΒ Αργολίδας δύο νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα.Πρόκειται για μια κινητή μονάδα πλήρως εξοπλισμένη και ένα απλό ασθενοφόρο. 

Η παράδοση έγινε στον προαύλιο χώρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Αγία Τριάδα. Στην παραλαβή παρευρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης,οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γ. Μαλτέζος, Β. Σιδέρης, Γ. Μαντζούνης και Τ. Γανώσης ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος ¨ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΜΟΣ" Α. Σπύρου και μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Ν. Παπαπευσταθίου, ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Π. Κουτσουμπέλης, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Κασνακτσόγλου Γεσθημανή, ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Α. Τζανής,ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Γ. Μαθιόπουλος, ο Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΕΚΑΒ Κ. Κατσαρός, ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Αργολίδας .
Φωτογραφίες eurokinissi /Βασίλης Παπαδόπουλος