Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γενική επίθεση της Αντιπολίτευσης σε συνεργάτη του Δημάρχου Επιδαύρου στις απαράδεκτες θέσεις του για τις προσλήψεις ΑΜΕΑ

 Γενική επίθεση σε συνεργάτη του Δημάρχου Επιδαύρου στις απαράδεκτες θέσεις του για τις προσλήψεις ΑΜΕΑ: Οι Δημοτικού Σύμβουλοι Αναστασία Μπ...


 Γενική επίθεση σε συνεργάτη του Δημάρχου Επιδαύρου στις απαράδεκτες θέσεις του για τις προσλήψεις ΑΜΕΑ:

Οι Δημοτικού Σύμβουλοι

Αναστασία Μπλάτσου

Ιωάννης Ξυπολιάς

Αναστάσιος Οικονόμου

Ηλίας Ταμπουραντζής:

« …απευθύνομαι σε εσάς ως καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο για τη νομοθετική διαδικασία και για τον έλεγχο τέτοιων ακραίων φαινομένων. Δυστυχώς οι Δήμοι της Αργολίδας μπήκαν στις προσλήψεις με θέσεις ΑΜΕΑ».

Καθώς διάβαζα τυχαία στα social media τη συγκεκριμένη εμετική ανάρτηση στην οποία ξεχείλισε ο κοινωνικός ρατσισμός και η απόλυτη προσβολή των ΑΜΕΑ και άλλων ειδικών κατηγοριών συμπολιτών μας όπως πολύτεκνοι-τρίτεκνοι , σκέφτηκα πως κάποιος ανόητος, κακόβουλος και προπαντός ανήθικος άνθρωπος με πολύ νοσηρότητα στην ψυχή την έχει γράψει προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις προσλήψεις των ΑΜΕΑ ως κάτι το απαράδεκτο.

Έχοντας περιέργεια για το ποιος υπογράφει αυτή την ανάρμοστη επιστολή έφτασα στο τέλος και διάβασα το όνομα : ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΜΠΗΣ (Πατέρας ενδιαφερόμενου).

Έβλεπα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Από τη μία όποιος ξέρει το ποιόν του συγκεκριμένου ανθρώπου πίσω από το μειλίχιο χαμόγελο δεν ξαφνιάζεται.

Άλλωστε η οικογενειοκρατία πρέπει να διατηρηθεί με κάθε τίμημα.

Από την άλλη ποιος άνθρωπος θα προέβαινε σε μια διαμαρτυρία τη στιγμή που το Ελληνικό κράτος στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προστασίας των Ατόμων με Αναπηρία, έχει θεσπίσει ένα σύνολο νομοθετημάτων με σκοπό την ανακούφιση των ομάδων του πληθυσμού που πάσχουν από σοβαρή και ανίατη ασθένεια.

Ένα από τα δικαιώματά τους είναι και η συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για θέσεις που αφορούν ΑΜΕΑ.

Ο κ. Μπιμπής, ο ευυπόληπτος μέντορας του Δημάρχου, η ψυχή της Δημοτικής Αρχής, αυτός που γαλούχησε τους εκκολαπτόμενους υποψήφιους της παράταξης του κ. Χρόνη.

Αυτός που φαίνεται πάντα πως προσφέρει ανιδιοτελώς και καρπώνεται τα μέγιστα.

Αυτός που ελέγχει τους δημότες αν πληρώνουν η όχι το νερό και τους φακελώνει στο αρχείο του.

Αυτός ψέγει την απόφαση του Υπουργείου για τις προσλήψεις ΑΜΕΑ και ζητάει εξηγήσεις.

Το δηλητήριο του Ατομισμού της Κακότητας και της Θρασύτητας ενορχηστρώνει την κάθε του σκέψη και την κάθε του κίνηση συμπαρασύροντας όλους εκείνους τους αυλοκόλακες που τον πλαισιώνουν κάθε φορά.

Ο «κύριος Ηθικός» που κουνάει το δάκτυλο και κόπτεται για το δίκαιο και το σωστό κατά πως τον βολεύει, διαμαρτύρεται γιατί προηγούνται τα ΑΜΕΑ και οι Εδικές Κατηγορίες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι ) στις προσλήψεις των Δήμων.

Δεν του έχει μιλήσει κανείς για το σεβασμό στη διαφορετικότητα ,για την αξιοπρέπεια που οφείλει να έχει κάποιος αν θέλει να λέγεται άνθρωπος ;

Δεν του έχει πει κανείς ότι Eνεργός Πολίτης είναι αυτός που προτάσσει το συλλογικό έναντι του ατομικού συμφέροντος;

Δεν ξέρει μετά από τόσα χρόνια δημοσίου βίου ότι η τακτική του Καθεστωτισμού αποτελεί τον απόλυτο εκφυλισμό της Δημοκρατίας και του Ανθρωπισμού;

Η τακτική του «ΕΓΩ έχω πάντα δίκιο» αποτελεί το μέγιστο αυταρχισμό.

Στο μυαλό του «κυρίου Αλάθητου» ο Κοινωνικός Ρατσισμός είναι Δικαιοσύνη ενώ Πολιτισμός και Ισότητα για αυτόν θεωρείται η προώθηση του δικού του ανθρώπου.

Δυστυχώς όλο το μεγαλείο της ηθικής του διάστασης συμπυκνώνεται σε αυτό το πικρόχολο και απαξιωτικό κείμενο που όμοιο του ο Υπουργός δε θα ανεχόταν να διαβάσει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του.

Η επανάληψη του επιρρήματος «δυστυχώς» είναι συγκλονιστική και προκαλεί αισθήματα απέχθειας για τον κειμενογράφο .

Για αυτόν είναι δυστυχία η εργασία για όλους, είναι δυστυχία η ίση μεταχείριση στην απασχόληση.

Αντίθετα η μόνη του ευτυχία είναι να βολευτούν πάλι οι βολεμένοι τροποποιώντας το νόμο.

Ο κ. Δήμαρχος 48 μετά την ανάρτηση του στενού του συνεργάτη σιωπά.

Ταυτίζεται απόλυτα μαζί του;

Τον εκφράζουν αυτές οι πρακτικές;

Ηχηρή η ταπείνωση του Δήμου. Πράξτε τουλάχιστον το ελάχιστο.

Να αποπέμψετε άμεσα το Βασίλη Μπιμπή από όλες τις θέσεις που κατέχει σήμερα.

Εάν δεν έχετε τη δύναμη να το πράξετε παραιτηθείτε εσείς.

Ντροπή και μόνο ντροπή.

Οι Δημοτικού Σύμβουλοι

Αναστασία Μπλάτσου
Ιωάννης Ξυπολιάς
Αναστάσιος Οικονόμου
Ηλίας Ταμπουραντζής


Ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης – Δημοτικός Σύμβουλος Επιδαύρου – Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης:

"Οι καλοί μου τρόποι και μόνο, μου επιβάλουν να σε αποκαλέσω κ. Βασίλη (!).
Ένα μήνυμα - ξεκάθαρη θέση, που ανεβοκατέβηκε στο διαδίκτυο, άφησε σαφέστατα το αποτύπωμά σου και την αντίληψη που έχεις περί των πραγμάτων!!!

- Καταλαβαίνω την πικρία σου γιατί το όνειρό σου να τακτοποιήσεις το ενδιαφερόμενο τέκνο σου “σκόνταψε” σε ένα νόμο που όταν τον συνέταξε ο νομοθέτης, ξέχασε να σε ρωτήσει!!!

- Προφανώς δεν σε ενδιαφέρει το γεγονός ό,τι το ίδιο όνειρο έχουν και γονείς με “ιδιαίτερα χαρακτηριστικά” οι οποίοι λόγω αυτών των “χαρακτηριστικών” σπούδασαν τα παιδιά τους με περισσότερες από εσένα δυσκολίες!!!

- Για εμένα δεν έχει καμία σημασία, ποιο από τα τέκνα σου είναι το ενδιαφερόμενο.

- Σημασία έχει, αν πήρες την άδειά τους για να τα εκθέσεις, διότι έχουν ενηλικιωθεί πλέον της δεκαετίας και, εάν υιοθετούν τις απόψεις σου ότι “η ισότητα και η ισονομία πήγε περίπατο” επειδή οι τρεις θέσεις της προκήρυξης 13Κ/2021 που αφορούν το Δήμο Επιδαύρου, θα καλυφθούν πρώτα από την ειδική κατηγορία ατόμων που έχουν στην οικογένειά τους ΑμΕΑ, παραβλέποντας ότι προτάσσονται όσοι έχουν εντοπιότητα.


- Προσωπικά πιστεύω ότι δεν ρώτησες κανέναν διότι εσύ είσαι ο φωτεινός παντογνώστης.

- Κρίμα που ένας τόσο “προοδευτικός άνθρωπος” όπως ταπεινά δηλώνεις και όπως περήφανα σε αποκαλούν αυτοί που σε έχουν κορώνα στο κεφάλι τους, μπροστά στον κίνδυνο να αποτύχει ο προσωπικός σου σχεδιασμός, έχασες την ψυχραιμία σου και “τα πήρες όλα σβάρνα”!!!!!!

- Δεν θα κάνω καμία ανάλυση σχετικά με τα δικαιώματα των ατόμων που ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες διότι τα θεωρώ αυτονόητα.
 
- Θα επισημάνω όμως ότι πέραν των υπολοίπων, αποκομίζω το συμπέρασμα πως η άποψή σου είναι ξεκάθαρη ότι ο Δήμος Επιδαύρου πρέπει να περιχαρακωθεί και να μην δέχεται εργαζόμενους από άλλα μέρη της Ελλάδας. Κακώς που δεν έβαλαν στα υποχρεωτικά δικαιολογητικά και το διαβατήριο!!!

- Το καλό είναι ότι απέδειξες μόνος σου τι κρύβεται πίσω από την εικόνα που συντηρείς χρόνια τώρα!

- Ας διαβάσουν το κείμενό σου ο κ. Δήμαρχος και ο άμεσος συνεργάτης σου- Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΠ και ας επαναπροσδιορίσουν τις θέσεις τους απέναντί σου.

- Για εμένα μετά από αυτό, η θέση που σου πρέπει και σε κατατάσσω πλέον είναι του περιθωρίου.

Λυγουριό 01 Φεβρουαρίου 2022

Ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης – Δημοτικός Σύμβουλος Επιδαύρου – Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου & Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης

Η εν λόγω ανάρτηση: