Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άργος: Συλλήψεις για ηρωίνη από την ΟΠΚΕ Αργολίδας

  Συνελήφθη 56χρονος με ηρωίνη σε χωριό του Δήμου Άργους-Μυκηνών Συνελήφθη, χθες (31.1.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους...

 

Συνελήφθη 56χρονος με ηρωίνη σε χωριό του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Συνελήφθη, χθες (31.1.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη 44χρονος με ηρωίνη στο Άργος

Συνελήφθη, χθες (31.1.2022) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -7,6- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη 44χρονος με ηρωίνη σε χωριό του Δήμου Άργους-Μυκηνών

Συνελήφθη, χθες (31.1.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.