Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για το άθλημα Στίβου στο Σωματείο με την επωνυμία «ΔΡΥΟΠΕΣ» ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙ, 30/03/2022 Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για το άθλημα Στίβου στο Σωματείο με την επωνυμία «ΔΡΥΟΠΕΣ» ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚ...


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙ, 30/03/2022

Ειδική Αθλητική Αναγνώριση για το άθλημα Στίβου στο Σωματείο με την επωνυμία

«ΔΡΥΟΠΕΣ» ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Σύμφωνα με το υπ΄αρ. πρωτ. 119748/29-03-2022 (ΑΔΑ: ΩΧΜΜ4653Π4-ΨΜΛ) έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), χορηγήθηκε ειδική αθλητική αναγνώριση στο αθλητικό σωματείο με Α.Φ.Μ. 997398682 και επωνυμία «Δρύοπες Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμιονίδας», με έδρα την Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου και αριθμό μητρώου ΧΡ53 για το άθλημα του Στίβου.

Το Σωματείο μας, σεβόμενο και ακολουθώντας την κείμενη νομοθεσία, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα για την οργάνωσή του. Το όλο εγχείρημα αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστεί κανείς ότι είμαστε ένα νεοσύστατο Σωματείο και ότι όλη η διαδικασία έγινε εν μέσω της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας που διάγουμε.

Με τον τρόπο αυτό, ακολουθώντας αργά αλλά σταθερά βήματα, μένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να παραδώσουμε στην τοπική κοινωνία ένα Αθλητικό Σωματείο που λειτουργεί νόμιμα, εύρυθμα και με ασφάλεια για τους αθλούμενους, αλλά και με διαφάνεια σε όσα ορίζει η πολιτεία για το κομμάτι του Αθλητισμού.

Με εκτίμηση εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κατσούλης Γρηγόριος Παλυβού Μαρία