Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε τη νίκη τρεις γύρους πριν πέσει η καρό σημαία του τερματισμού στο Grand Prix F1 της Σαουδικής Αραβίας

 Ο Μαξ Φερστάπεν, τρεις γύρους πριν πέσει η καρό σημαία του τερματισμού, κατάφερε να πάρει τη νίκη στον δεύτερο αγώνα της σεζόν στο Gra...

 Ο Μαξ Φερστάπεν, τρεις γύρους πριν πέσει η καρό σημαία του τερματισμού, κατάφερε να πάρει τη νίκη στον δεύτερο αγώνα της σεζόν στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας περνώντας μπροστά από τον Λεκλέρ. Ττίτος ήρθε ο Σάινθ, ενώ τέταρτος έμεινε ο poleman, Σέρτζιο Πέρεζ.

Αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή είχε ο δεύτερος αγώνα της χρονιάς στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας. Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ο νικητής του στην Τζέντα, καθώς τρεις στροφές πριν από το τέλος, πέρασε μπροστά από τον Σαρλ Λεκλέρ, ο οποίος φαινόταν ότι είχε τον πρώτο λόγο στη μάχη.

H Ferrari κατάφερε να κάνει το 2-3 στη Σαουδική Αραβία, με τον Σάινθ να κρατάει τη 3η θέση, από την οποία εκκίνησε. Άτυχος στάθηκε ο Σέρτζιο Πέρεζ, ο οποίος έχασε την πρωτοπορία, όταν μπήκε για αλλαγή λίγο πριν από το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Στην κατάταξη των οδηγών, ο Λεκλέρ κράτησε την πρώτη θέση, καθώς έχει 44 βαθμούς. Ακολουθεί δεύτερος ο Σάινθ με 25, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν είναι στην 3η θέση με 25.