Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 19ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ / ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: Η κάτοχος του τίτλου Ιταλία, αντίπαλος της Εθνικής στον ημιτελικό (Παρασκευή 1/7 στις 17:00)

  Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, κάτοχος του τίτλου από το 2019 στη Γκουαντσού της Κορέας, θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας υδα...

 Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, κάτοχος του τίτλου από το 2019 στη Γκουαντσού της Κορέας, θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών στον ημιτελικό του 19ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος, στη Βουδαπέστη, την προσεχή Παρασκευή (1/7) στις 17:00 (ώρα Ελλάδας), με την ομάδα μας να διεκδικεί την είσοδό της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και την εξασφάλιση ενός μεταλλίου.

H «σέττε μπέλο» του Σάντρο Καμπάνια νίκησε στον τελευταίο προημιτελικό, αργά το βράδυ της Τετάρτης (29/6), την οικοδέσποινα Ουγγαρία με 11-10 και θα παίξει κόντρα στην Ελλάδα, που -θυμίζουμε- είχε επιβληθεί νωρίτερα με 16-11 επί των ΗΠΑ.

Ο άλλος ημιτελικός, που θα γίνει στις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής (1/7), είναι ανάμεσα στην Ισπανία και την Κροατία. Οι Ισπανοί νίκησαν το Μαυροβούνιο στον δικό τους προημιτελικό με 7-6, ενώ οι Κροάτες έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και πέταξαν εκτός τετράδας το μεγάλο φαβορί, τη Σερβία, νικώντας την με 14-12.

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΖΕΡΔΕΒΑ

Ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας Μάνος Ζερδεβάς, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του προημιτελικού με τις ΗΠΑ, στον δικέφαλο του αριστερού του χεριού και αντικαταστάθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε υπέρηχο, που δεν έδειξε αρχικά κάτι σοβαρό και του τοποθετήθηκε "φάκελος" (πρόχειρος νάρθηκας). Κι αύριο Πέμπτη (30/6) το μεσημέρι στη μαγνητική τομογραφία, στην οποία θα υποβληθεί, θα φανεί πιο αναλυτικά η σοβαρότητα της κατάστασης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής