Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Οι δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Άργους για το μήνα Ιούνιο

Πλούσιες οι δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Άργους για το μήνα Ιούνιο, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 21 και την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2022 με τη συ...

Πλούσιες οι δράσεις του Λυκείου Ελληνίδων Άργους για το μήνα Ιούνιο, ξεκινώντας από τη Δευτέρα 21 και την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2022 με τη συμμετοχή του Παραρτήματός μας στην 157η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος». Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και την ευκαιρία που μας δόθηκε να ενισχύσουμε κι εμείς το πολύτιμο έργο του συλλόγου.

• Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, το Παράρτημά μας ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση του Δήμου Ερμιονίδας και ιδιαιτέρως του Αντιδημάρχου κ. Κουτούβαλη, συμμετείχε στη γιορτή του Κλήδονα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αυτή τη χρονιά. Η χορευτική μας ομάδα παρουσίασε χορούς από την Μ. Ασία (παράλια και Καππαδοκία) κι εντυπωσίασε με την άρτια εμφάνισή της. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο και το Δ.Σ. για την αβραμιαία φιλοξενία και την τιμητική πρόσκληση.

• Το Σάββατο 25 Ιουνίου στο ξενοδοχείο «ΑMALIA HOTEL» στο Ναύπλιο, χορευτική ομάδα του ΛτΕ παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης της 8ης Επιστημονικής Εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Ίδρυμα Καρδιαγγειακής Έρευνας κι Επιμόρφωσης «ΚΑΡΔΙΑ» σε συνεργασία με την Α’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Νεότερα δεδομένα στην Καρδιολογία 2022». Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και την Άλωση του Παλαμηδίου στην οποία αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Συνεδρίου κ. Τούσουλης, Αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ και λάμπρυναν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ κ. Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας κ. Ευάγγελος Πιπέρης. Η χορευτική μας ομάδα παρουσίασε χορούς από την Πελοπόννησο.

ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ