Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος υποδέχθηκε την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως

Την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 15/6, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών & Πρόεδρος της ΠΕΔ Π...

Την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 15/6, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών & Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Καμπόσος στο Δημοτικό Σχολείο των Φιχτίων του Δήμου Άργους Μυκηνών στο πλαίσιο περιοδειών κυβερνητικών στελεχών σε όλη την χώρα.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Καμπόσος εξέθεσε ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων όπως το πάγιο αίτημα των Δημάρχων της χώρας για νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει την ένταξη σε προγράμματα ΕΣΠΑ, ανακατασκευής σχολικών μονάδων, καθώς η έλλειψη αδειών οικοδόμησης λόγω παλαιότητας τα απεντάσει από τα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Η Υπουργός κα. Κεραμέως διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως θα επιληφθεί του θέματος σε συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία καθώς διαπίστωσε πως πρόκειται πράγματι για μια σημαντική παρέμβαση στην νομοθεσία που θα προωθήσει τον εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων.