Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στην Αργολίδα η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως (εικόνες)

Την Αργολίδα επισκέπτεται  από το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουνίου η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που είχε ως πρώτο σταθμό της επίσκεψης τη...

Την Αργολίδα επισκέπτεται  από το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουνίου η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως που είχε ως πρώτο σταθμό της επίσκεψης της το Δημοτικό Σχολείο Φιχτίου όπου την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος. Ακολούθησε επίσκεψη στο Ναύπλιο στο παλαιό Τελωνείο, στο Τριανόν, στην πλατεία Συντάγματος και στις εκκλησίες του Αγ. Σπυρίδωνα και Αγ.Γεωργίου.  Το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ομιλία της σε κλειστή εκδήλωση της Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Αργολίδας σε ξενοδοχείο στο Ναύπλιο.

Η Υπουργός συνοδεύεται στην περιοδεία της από τον βουλευτή  Γιάννη Ανδριανό, τον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη, τον βουλευτή επικρατείας Βασίλη Οικονόμου, τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Τάσσο Γαϊτάνη ,τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αργολίδας Π. Ζαχαριά, τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Σιδέρη και κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της Ν.Δ. στην Αργολίδα.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)