Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του μουσικού Γιάννη Νόνη

  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» και ο Σύλλογος  Καθηγητών του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ συνήλθε σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα...

 

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» και ο Σύλλογος  Καθηγητών του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ συνήλθε σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα 14.00 εκτάκτως σε συνεδρίαση, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΙΩΑΝΝΗ ΝΟΝΗ, επιφανούς καθηγητή του σχολείου μας και ιδιαίτερα αγαπητού συναδέλφου, με αποκλειστικό θέμα την τραγική απώλεια.

Μετά από σχετικές τοποθετήσεις και τιμητικές αναφορές όλων των συνάδελφων καθηγητών και εκδήλωση των συναισθημάτων συμπάθειας προς την οικογένειά του και αφού εξήραν το ήθος του εκλιπόντος, την προσφορά του στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και το δυσαναπλήρωτο του κενού που αφήνει ένας τόσο διακεκριμένος Μουσικός και Παιδαγωγός

α π ο φ α σ ί ζ ε ι :

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του, όλων ανεξαιρέτως των καθηγητών και συνεργατών του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
2. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
3. Να διαθέσει ποσό υπέρ του συλλόγου ΚΕΚΕΥΚΑμεΑ Αργολίδας.
4. Να αναστείλει αύριο Τρίτη 07/06/2022 κάθε εκπαιδευτική λειτουργία.
5. Το αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του μουσικού Γιάννη Νόνη. Τον ευχαριστούμε πολύ για όσα μας προσέφερε απλόχερα.
Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολιδας

Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών

Με βαθιά θλίψη,το Ωδείο μας αποχαιρετά σήμερα τον Γιάννη Νόνη,μουσικό με καταλυτική παρουσία στα μουσικά πράγματα της Αργολίδας,ο οποίος τόσο πρόωρα έφυγε από την ζωή.Ας μείνουν παρακαταθήκη για όλους μας τα έργα του.Ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.