Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Οι μικροί φίλοι μας γέμισαν το ΔΑΚ Άργους και όλους εμάς με ελπίδα για το μέλλον (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες το τουρνουά Κ-10 «Παιδί και Ποδόσφαιρο» που διοργάνωσε η Ένωσή μας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Μυκ...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες το τουρνουά Κ-10 «Παιδί και Ποδόσφαιρο» που διοργάνωσε η Ένωσή μας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Μυκηνών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους.

Περισσότεροι από 300 μικροί αθλητές από σωματεία όλης της Αργολίδας και της Τροιζηνίας, αγωνίστηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν σε μια διοργάνωση που είχε τουλάχιστον 15 χρόνια να πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας.

Ως διοίκηση θεωρούμε πως οι ακαδημίες μας και η ανάπτυξή τους είναι ένα από τα βασικά στοιχεία ώστε να φέρουμε το Αργολικό ποδόσφαιρο στο επίπεδο που έχουμε οραματιστεί, γι' αυτό και επενδύουμε δουλεύοντας με σύστημα σ' αυτό το κομμάτι.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ' όλα ένα παιχνίδι. Θέλουμε τα παιδιά μας ν' αγαπήσουν ως παιχνίδι το ποδόσφαιρο, καθώς αυτή η αγνή αγάπη θα τα φέρει για μια ζωή κοντά στον αθλητισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τον Δήμαρχο κ. Καμπόσο Δημήτριο, το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού και τον Πρόεδρό του κ. Δελη, τον Αντιδήμαρχο κ. ΠετσέληΧρήστο, καθώς και τους υπαλλήλους του σταδίου, για την βοήθειά τους στην πραγματοποίηση του τουρνουά.

Επίσης θερμές ευχαριστίες στο ΕΚΑΒ Αργολίδας, για την κάλυψη της διοργάνωσης.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στους γονείς των παιδιών, που γέμισαν τις κερκίδες του ΔΑΚ Άργους.

Φυσικά τα πιο πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι αθλητές μας, οι μικροί θησαυροί που πρέπει να διαφυλάξουμε και να εκπαιδεύσουμε σωστά σε όλα τα επίπεδα, για ένα αισιόδοξο μέλλον.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Ενωσιακούς μας προπονητές για την οργάνωση και την επίβλεψη καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, αλλά και τους προπονητές των σωματείων για την άριστη συνεργασία. Επίσης ευχαριστούμε τους διαιτητές της Ένωσής μας, οι οποίοι αφιλοκερδώς συμμετείχαν στη χθεσινή διοργάνωση.

Υ. Γ. :Για μας το χαμόγελο των παιδιών μας στο τέλος της χτεσινής μέρας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και το κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Ο Πρόεδρος

Βασίλης Γ. Σιδέρης

https://drive.google.com/file/d/1lFS_VBt93PT9c7Wx-qjVVsbSv0Z2ws-r/view?usp=drivesdk