Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αργοναύτης - Ερμής Κιβερίου 0 - 1 (εικόνες & βίντεο)

  Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε τη Κυριακή στη Νέα Κίο ανάμεσα στον Αργοναύτη και τον Ερμή Κιβερίου , στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α...

 

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε τη Κυριακή στη Νέα Κίο ανάμεσα στον Αργοναύτη και τον Ερμή Κιβερίου , στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Αργολίδας.

Τελικός νικητής ο Ερμής, με 1-0 ύστερα από ένα πολύ ωραίο γκολ του Βαρβουλέτου στο 61'.

Το πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πολύ επιφυλακτικές λόγω του γηπέδου και οι φάσεις ήταν ελάχιστες.

Οι ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν να αποφύγουν το λάθος και έτσι το θέαμα ήταν φτωχό. Από μία ευκαιρία έχασαν τόσο ο Αργοναύτης με τον Χαϊμάνη και ο Ερμής με το Γιάννο.    

Το β' ημίχρονο όμως αποζημίωσε τους φιλάθλους αφού ο Ερμής μπήκε καλύτερα με την έναρξη, πίεσε και πήρε την πρωτοβουλία δημιουργώντας απειλές για την εστία του Καλαλά. 

Τελικά, στο 61' ο Διαμαντής πραγματοποίησε μια κούρσα από δεξιά και η σέντρα του έφερε τον Βαρβουλέτο σε θέση βολής, κι αυτός με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-1.

Από κει και μετά, το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά αφού ο Αργοναύτης προσπάθησε να ισοφαρίσει, ενώ ο Ερμής προσπάθησε να καθαρίσει το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις. 

Στο 67' το ματς διακόπηκε για λίγα λεπτά αφού ένα σκληρό μαρκάρισμα του Λίτσο ανάγκασε τον διαιτητή να του δείξει κόκκινη κάρτα, αλλά μετά από διαμαρτυρίες και διαβουλεύσεις αναίρεσε την απόφαση αυτή και ο παίκτης επέστρεψε στο γήπεδο.

Τα νεύρα κυριάρχησαν αλλά αυτό συνήθως ευνοεί την ομάδα που αμύνεται. Στο 76' τη "νύφη" πλήρωσε ο Διαμαντής που είδε κόκκινη κάρτα μετά από υπόδειξη του βοηθού ότι βρήκε τη μπάλα με το χέρι, τη στιγμή που αρκετοί ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων είχαν πέσει σε παραπτώματα χωρίς να τιμωρηθούν.

Ο Αργοναύτης γέμισε με παίκτες την περιοχή αλλά η μοναδική φάση στην οποία θα μπορούσε να ισοφαρίσει έγινε λίγο αργότερα όταν σε σουτ από τη μικρή περιοχή, ο Κομπόσης έκανε την απόκρουση του αγώνα βγάζοντας τη μπάλα από το παράθυρο της εστίας του. Αυτή προσέκρουσε στο δοκάρι και κυλώντας πάνω στη γραμμή, ο διακριθείς Λυκομήτρος πρόλαβε να την απομακρύνει.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν από το διαιτητή και τον βοηθό να το μετρήσει ως γκολ, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, κάτι όμως με το οποίο κανείς από τους δύο άρχοντες του αγώνα δεν συμφώνησε. Στον αντίποδα, ο Ερμής θα μπορούσε να τελειώσει το ματς στο 83' όταν σε αντεπίθεση ο Κορωνίδης πλάσαρε έξυπνα τον Καλαλά αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Το παιχνίδι τελείωσε με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μια νίκη μετά από 3 αγώνες, δείχνοντας ότι αρχίζουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)