Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο νέος πληθυσμός της Αργολίδας και οι αλλαγές στους Δήμους από την απογραφή του 2021 όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

Μείωση και κάποιες αλλαγές παρουσιάζει ο πληθυσμός της Αργολίδας σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της απογραφής του 2021 που δημοσιοποίησε ...

Μείωση και κάποιες αλλαγές παρουσιάζει ο πληθυσμός της Αργολίδας σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα της απογραφής του 2021 που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2011, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και αλλαγές στην κατανομή των εδρών για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Η ArgolidaMagazine, θα αναλύσει τα νέα δεδομένα, όταν δοθούν στη δημοσιότητα και οι πληθυσμιακές αλλαγές στις Κοινότητες και θα παρουσιάσει υπεύθυνα, τον εκλογικό χάρτη για τους τέσσερις Δήμους της Αργολίδας.

Τα συνολικά αποτελέσματα της απογραφής για όλη τη χώρα μπορείτε να τα δείτε εδώ

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021 που αφορούν στο Νόμιμο Πληθυσμό (δημότες) της Χώρας.

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Έχοντας υπόψη

Α. τις διατάξεις:

1. του άρθρου 54 παρ. 2 του Συντάγματος της Ελλάδας

2. του νόμου 3852/2010 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης” (Α 87)

3. του νόμου 4555/2018 “Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Εμβάθυνση της Δημοκρατίας - Ενίσχυση της Συμμετοχής - Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. (Πρόγραμμα “Κλεισθένης Ι”) (Α 133) 4. του νόμου 4804/2021 “Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών και λοιπές διατάξεις” (Α 90)

...............................................

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την Απογραφή Πληθυσμού − Κατοικιών 2021, σχετικά με τον Νόμιμο Πληθυσμό της Χώρας, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 2 του Νόμου 4772/2021 (Α 17), κατά Περιφερειακή Ενότητα, Δήμο και Δημοτική Ενότητα, έχουν ως εξής: