Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ερμής Κιβερίου - Ποσειδών Διδύμων 2-1(εικόνες-βίντεο)

  Δυνατό ματς με αρκετές συγκινήσεις στο Κιβέρι ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα Διδύμων που έληξε με νικητή τον Ερμή με 2-1. Μόλις στο...

 



Δυνατό ματς με αρκετές συγκινήσεις στο Κιβέρι ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα Διδύμων που έληξε με νικητή τον Ερμή με 2-1.

Μόλις στο 1' ο Ερμής άνοιξε το σκορ με τον Γιάννο που εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Αποστόλου και την επιστροφή της μπάλας από το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά έκανε από κοντά το 1-0.
Στο 6' έγινε η φάση που καθόρισε το παιχνίδι. Σε γέμισμα της μπάλας στην περιοχή των Διδύμων, διεκδίκησαν την κεφαλιά ο Κορωνίδης με τον Ντάνιελ. Η μπάλα κοντραρίστηκε ανάμεσα στους δύο και ύστερα βρήκε καθαρά στο χέρι του αμυντικού, ο οποίος ωστόσο βρισκόταν σε πτώση, μετά από την δυνατή διεκδίκηση, φανερά χωρίς πρόθεση. Όμως ο διαιτητής Κόλλιας, έκρινε ότι η μπάλα θα κατέληγε στον επιθετικό του Κιβερίου μέσα στην περιοχή και σφύριξε πέναλτυ. Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους παίκτες του Ποσειδώνα που θεώρησαν άδικη την απόφαση. Τελικά ο Κορωνίδης με εύστοχο χτύπημα έκανε το 2-0.
Η συνέχεια έφερε τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν πίεση, χωρίς ωστόσο τη μεγάλη φάση. Αντίθετα στο 33' ο Σκαρπέτζος βγήκε μόνος απέναντι στον Αποστόλου, και εκεί θα μπορούσε να κάνει το 3-0, όμως ο τερματοφύλακας έκανε φοβερή απόκρουση σχεδόν εξ επαφής με το πόδι. Η πίεση απέδωσε στο 40' όταν από γύρισμα του Τσιπά ο Μπροδήμας πλάσαρε τέλεια μειώνοντας σε 2-1.
Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες να προσπαθούν για ένα γκολ, όμως λίγο η κούραση κ λίγο η αστοχία, δεν επέτρεψαν στο να αλλάξει το σκορ.
(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)