Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η δραστήρια Τολιανή Μαρία Μπαρουτσάκη υποψήφια με το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ του Κωνσταντίνου Μάκαρη για το Δήμο Ναυπλιέων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Η μεγάλη μου ΑΓΑΠΗ για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά, πάντα ήταν οδηγός...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Η μεγάλη μου ΑΓΑΠΗ για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά, πάντα ήταν οδηγός μου στον τρόπο συμπεριφοράς και νοοτροπίας γύρω από τα τεκταινόμενα στο ΤΟΛΟ.

  Η απογοήτευση μου και σε πολλές περιπτώσεις θα έλεγα θυμός προκύπτει από την πλήρη αδράνεια και αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

  Εδώ θα ήθελα να προσθέσω και την μεγάλη ευαισθησία που με διακατέχει γύρω από το τεράστιο θέμα των «ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ». Και σε αυτό το θέμα ο ΔΗΜΟΣ έχει αρνητικό πρόσημο.

  Από την επαγγελματική μου λοιπόν εμπειρία και την καθημερινή επαφή με τους επαγγελματίες του Τουρισμού κάθε δραστηριότητας, έχω καταλήξει σε ένα σχέδιο γενικότερης αναβάθμισης της περιοχής του Τολού και γενικότερα και το έχω αναπτύξει σε όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές μου τοποθετήσεις.

  Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας είναι μοναδικά και ασυναγώνιστα και κατάλληλα αξιοποιούμενα από οραματιστές δημόσιους παράγοντες μπορούν να φέρουν την ευημερία σε όλους μας.

  Επιγραμματικά θα αναφερθώ σε ορισμένα έργα τα οποία θα δώσουν εκείνη την ώθηση ώστε να εκτοξευθεί Τουριστικά το Τολό και η ευρύτερη περιοχή.

1) Χοροθέτηση σκαφών – Μαρίνα

2) Ακτοπλοϊκή  σύνδεση και να προσθέσω και την ανάγκη φωτισμού της παραλίας.

  Παρόλα αυτά και παρότι έχουν αναφερθεί επανειλημμένως στην Δημοτική Αρχή αυτή και πάλι αδρανεί. Η Διοίκηση Κωστούρου επί μια 10ετία είναι τελματωμένη και αδιάφορη τουλάχιστον όσον αφορά τον δικό μου τομέα δραστηριότητας.

  Έτσι υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη να αναπτύξει ο ευρύτερος Μητροπολιτικός  Δήμος Ναυπλιέων μια νέα Δημοτική Αρχή, που με όραμα, δυναμισμό και αξιοπιστία θα υλοποιήσει το πρόγραμμα ανάπτυξης κάθε περιοχής αναλόγως των ιδιαιτεροτήτων της κάθε μιας.

  Η γενικότερη απραξία των δημοτικών πραγμάτων ταράχτηκε τελευταία με την εξαγγελία της υποψηφιότητας του κ. Κων/νου Μάκαρη, που με καινοτόμες ιδέες και εξαγγελίες, αλλά και με την συμπαράσταση δραστήριων συμπολιτών μας σε κάθε περιοχή ζωντανεύει το όραμά μας για μια νέα εκκίνηση των δημοτικών πραγμάτων.

  Σαν έτοιμη από καιρό στρατεύομαι σε αυτήν την πρωτοβουλία. Ελπίζω ότι και άλλοι συμπολίτες μου με παρόμοιες δημιουργικές ανησυχίες θα ακολουθήσουν.  

Μπαρουτσάκη Μαρία