Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συνέντευξη Τύπου στο Ναύπλιο για την ΤΒΕΧ Europe 2023 που ανέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

  Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ΤΒΕΧ Europe 2023 θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, στο Βουλευτικό του ...

 Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ΤΒΕΧ Europe 2023 θα δοθεί την ερχόμενη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι, στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.

Σημειώνεται ότι η TBEX Europe 2023 -την διοργάνωση της οποίας για τον επόμενο χρόνο ανέλαβε η Περιφέρεια Πελοποννήσου- αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς συναντήσεις, στην οποία συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, από online travel media, travel bloggers, δημιουργούς περιεχομένου, αλλά και στελέχη Οργανισμών Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμών.

Περισσότεροι από 350 έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, από όλον τον κόσμο, θα συναντηθούν από τις 8 έως τις 12 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα, για να συνδεθούν διαδικτυακά, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις, στρατηγικές και τακτικές της τουριστικής αγοράς, αλλά και για να προβάλλουν την ομορφιά και τις μοναδικές εμπειρίες της Πελοποννήσου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει συναντήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, παρουσιάσεις από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και ταξίδια εξοικείωσης σε όλη την Πελοπόννησο.

 

Περισσότερα στοιχεία για τη διοργάνωση μπορείτε να δείτε εδώ:

https://www.ppel.gov.gr/