Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τουρνουά Μπάσκετ 3x3 Schools διοργανώνει ο Δήμος Ερμιονίδας

  Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Νεολαίας Ελένη Βλάσση Δημαράκη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ...

 

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Νεολαίας Ελένη Βλάσση Δημαράκη και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δαμιανός Κουτούβαλης ύστερα από πρόταση του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή μπάσκετ Γιάννη Σκορδή και τη συνεργασία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρη Σίδερη και του Προέδρου της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Βασίλη Πολύδωρου ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους μαθητές της Έκτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων και τους μαθητές των Γυμνασίων της Ερμιονίδας σε ένα Τουρνουά Μπάσκετ 3x3, το οποίο από το 2020 αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα. 

Η δράση 3x3 Schools powered by ΔΕΗ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που υλοποιεί η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και τη θερμή υποστήριξη του Δήμου Ερμιονίδας. Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Μπάσκετ, μετάλλια και διπλώματα.