Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος στην ημερίδα «Παραβατικότητα - Βία ανηλίκων Απουσία σεβασμού και ενσυναίσθησης»

  Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, εκπροσώπησε σήμερα το μεσημέρι (23/2/2024) τον Δήμαρχο Ναυπλιέων ...

 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, εκπροσώπησε σήμερα το μεσημέρι (23/2/2024) τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτριο Ορφανό και το δημοτικό συμβούλιο, στην πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την παραβατικότητα και τη βία ανηλίκων η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων Pantazis Royal την οποία διοργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας.

Ο κ. Λαμπρόπουλος μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι, «θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι εμείς από την πλευρά μας είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις και ιδέες που μπορούν να αποβούν πολύτιμες στην επίλυση του προβλήματος. Και αυτή τη διαβεβαίωση σας την παράσχω με κάθε ειλικρίνεια. Και αυτό το σκοπό άλλωστε υπηρετεί και η παρουσία του Δήμου μας σήμερα εδώ. Να προσθέσει στη θέληση και τη διάθεση των διοργανωτών, τη δική μας ολόψυχη πρόθεση για συνεργασία, σε όλα τα επίπεδα που κρίνονται επαρκή για τη διαχείριση του προβλήματος».