Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αχιλλέας Φιχτίου , Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα και Μυκηναϊκός ευχαριστούν για τον απινιδωτή στο γήπεδο των Φιχτίων

  Τα αθλητικά σωματεία του Αχιλλέας Φιχτίου , Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα και Α. Ο. Μυκηναϊκός από κοινού ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχ...

 

Τα αθλητικά σωματεία του Αχιλλέας Φιχτίου , Αγροτικός Αστέρας Μπόρσα και Α. Ο. Μυκηναϊκός από κοινού ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα , τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Βασίλη Γ. Σιδέρη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αργολίδας και τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Νίκο Δελή για την προμήθεια απινιδωτή στο γήπεδο των Φιχτίων.

Ύστερα από τα τελευταία ατυχή περιστατικά με αιφνίδιους θανάτους αθλητών στους αγωνιστικούς χώρους, η ύπαρξη του απινιδωτή στο γήπεδο των Φιχτίων παρέχει μια επιπλέον ασφάλεια στους αθλούμενους, καθώς μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος σε μία κρίσιμη στιγμή.

Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την άμεση επίλυση του θέματος της ύπαρξης απινιδωτή στα γήπεδα, καθώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ΕΠΣ Αργολίδας και ο Δήμος Άργους - Μυκηνών , επέδειξαν άμεσα αντανακλαστικά, υπευθυνότητα και σεβασμό προς τα αθλητικά σωματεία και τους αθλητές της περιοχής μας.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά!

Με εκτίμηση,
Εκ του Δ.Σ. του Νέου Αχιλλέα Φιχτίων: Γεώργιος Βασιλόπουλος (Πρόεδρος)

Εκ του Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα Μπόρσα: Παπαδόπουλος Νικόλαος (Πρόεδρος)

Εκ του Δ.Σ. του Μυκηναϊκού: Καλαφάτη - Τσετσέκου Χρυσάνθη (Πρόεδρος)