Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση και την αναχώρηση της ΑΕ Ερμιονίδας για τη Ρόδο, για τον αγώνα της Κυριακής 26/2/2023 με τον Ιάλυσο

  Για το νησί της Ρόδου ταξιδεύει η ΑΕ Ερμιονίδας το Σάββατο (25/02), για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ιάλυσο, στο πλαίσιο της  16ης ...

 Για το νησί της Ρόδου ταξιδεύει η ΑΕ Ερμιονίδας το Σάββατο (25/02), για τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ιάλυσο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/02, 15:00).

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (24/02) με απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου. O σύλλογός μας έχει μπροστά του ακόμα μία δύσκολη αποστολή. Στις τάξεις της ομάδας μας, που ταξιδεύει πλήρης, υπάρχει πίστη για συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων, μέσω καλής παρουσίας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής Θοδωρής Γιακαλής υπογράμμισε για το παιχνίδι στο νησί των Ιπποτών: «Πάμε στη Ρόδο με ηρεμία και θετική σκέψη να παίξουμε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Έχουμε ετοιμαστεί κατάλληλα για τις ιδιαιτερότητες του ματς. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, που τόσο πολύ μας στηρίζει».

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (25/02) από την Ερμιόνη για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η πτήση για τη Ρόδο. Μετά την άφιξη, τα μέλη της αποστολής θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο του νησιού.

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση της ομάδας μας από την Ερμιόνη:

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την προπόνηση της Παρασκευής (24/02) στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου.

https://www.ermionidafc.gr/