Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών (εικόνες)

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 μνημόσυνο υπέρ α...

 

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του  Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.
Αμέσως μετά έγινε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.
Στην εκδήλωση μνήμης παρόντες ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου και υποψήφιος δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Γ. Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης,ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τ. Γανώσης,  ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τ. Χρόνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Β. Σιδέρης, οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ Τ. Χειβιδόπουλος και Π. Ψυχογυιός, η πολιτευτής της Ν.Δ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο Διοικητής της ΥΔΥΠ Ναυπλίου Αντισυνταγματάρχης Βάσος Ιωάννης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αργολίδας Ταξίαρχος Ε. Πιπέρης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας Μ. Μαντάς, δημοτικοί σύμβουλοι, αστυνομικοί, συγγενείς  και φίλοι των πεσόντων.