Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» με πολύπλευρο ενδιαφέρον

Για το αποτέλεσμα δεν ενδιαφέρονται μόνο οι δύο αντίπαλοι που θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς είναι εξίσου σημαντικό και για ΑΕΚ...

Για το αποτέλεσμα δεν ενδιαφέρονται μόνο οι δύο αντίπαλοι που θα αναμετρηθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς είναι εξίσου σημαντικό και για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που θέλουν να μειώσουν από την κορυφή.

 Το ντέρμπι των ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, η συνάντηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 24ης αγωνιστικής, η αυλαία της οποίας άνοιξε με το παιχνίδι Βόλος-Λαμία (1-1).

Τα βλέμματα είναι λοιπόν στραμμένα στον Πειραιά, ωστόσο από το πρόγραμμα δεν λείπουν κι άλλα μεγάλα παιχνίδια, κομβικά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος της φετινής Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μιας πρώτης τάξης ευκαιρίας να ξαναμπούν δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου, αφού με νίκη θα έχουν μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο «αιώνιο» αντίπαλό τους στους 2 βαθμούς.

Για τον Παναθηναϊκό από την άλλη αυτό θα είναι το πιο δυνατό τεστ πριν την έναρξη των πλέι οφ και ταυτόχρονα μια ευκαιρία να εδραιώσει την πρωτοκαθεδρία του στην κορυφή.

Η πειραϊκή ομάδα εμφανίζεται βελτιωμένη επί ημερών Μίτσελ, παραμένει αήττητη για 15 αγωνιστικές και κάνει πορεία πρωταθλητισμού στον πρώτο γύρο αλλά ντέρμπι δεν έχει κερδίσει φέτος, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» δείχνουν να αφήνουν πίσω την κάμψη και το ντεφορμάρισμα του Ιανουαρίου, ενώ με τις συνεχείς νίκες αποκτούν ξανά την αυτοπεποίθηση που είχαν στη διάρκεια του πρώτου μισού.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που θα έχουν παίξει νωρίτερα, θα προσμένουν… καλά νέα από το Φάληρο, δηλαδή απώλεια βαθμών του «τριφυλλιού», αφού όλοι τον πρώτο καταδιώκουν μιας και στόχος τους είναι η πρώτη θέση Μετά το μεταξύ τους ντέρμπι, οι δυο ομάδες έχουν πιο βατές αποστολές.

Η Ένωση υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με την πεποίθηση πως θα κάνει το 14Χ14 (σε όλες τις διοργανώσεις) στην OPAP Arena κι ενώ αναμένει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι των «Δικέφαλων», οπότε με την ψυχολογία πολύ ανεβασμένη θα παίξουν στους «Ζωσιμάδες» με τον τον ΠΑΣ Γιάννενα, που ταλαιπώρησε όλους τους «μεγάλους» φέτος στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Το πρόγραμμα (25/2):

  • 17:30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
  • 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ
  • 20:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός