Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ένωση Ερμιονίδας - Πανγυθεατικός 3 - 0

  Η ΑΕ Ερμιονίδας επέστρεψε στις επιτυχίες στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς την Κυριακή (19/02) νίκησε στο Δημοτικό γήπεδο Κρα...

 


Η ΑΕ Ερμιονίδας επέστρεψε στις επιτυχίες στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς την Κυριακή (19/02) νίκησε στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου με 3-0 τον μαχητικό Πανγυθεατικό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, με την ομάδα να παραμένει στην 5η θέση με 25 βαθμούς (7-4-4/21-18), διατηρώντας απόρθητη την έδρα της (6-2-0/16-5).

Ο Γιώργος Τσόφλιος πέτυχε δυο γκολ, από ένα σε κάθε ημίχρονο (36’, 83’), ενώ είχε δοκάρι στο 55’. O 27χρονος επιθετικός είναι, μάλιστα, μόνος στην κορυφή των σκόρερ του 4ου ομίλου με 10 τέρματα, ενώ αφιέρωσε τα γκολ του στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Σκόραρε και ο Κάλα Ι. στο 65’.

Η ΑΕ Ερμιονίδας με υπομονή στο παιχνίδι της, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, με ορθολογική ανάπτυξη και πίεση στον αντίπαλο, προσπάθησε να βρει τα αδύναμα σημεία της ομάδας του Γυθείου, δημιουργώντας και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Το θετικό είναι πως όλοι όσοι πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν καλό πρόσωπο, αφήνοντας ακόμα περισσότερα αισιόδοξα μηνύματα εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Η φιλοξενούμενη παρουσίασε μαχητικό πρόσωπο, ενώ προσπάθησε και αυτή να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή με καλή κυκλοφορία της μπάλας, απειλώντας περισσότερο στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Πεαρέμεινε, όμως, χωρίς νίκη (0-5-10/9-32)…

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα

-Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ και στο 13’ ο Άντουνιτς σέντραρε από αριστερά, ο Τσόφλιος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.

-Στο 17’ ο Τρέσα από δεξιά πέρασε, για τον σύλλογό μας, στον Τριμπόνια, ο οποίος σέντραρε και ο Τσόφλιος προσπάθησε να σκοράρει με τη… μία επαφή μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

-Ο Πανγυθεατικός βγήκε μπροστά στο 19’, ο Πετρόπουλος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τζιέρης… καθάρισε μια δύσκολη φάση με το κεφάλι.

-Στο 24’ ο Φερεκίδης βρέθηκε, για τον σύλλογό μας, στον αγωνιστικό χώρο μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα αντιπάλου (το βρήκε με το πόδι στην προσπάθεια να διώξει), αλλά ο διαιτητής Καύκας έδειξε «παίζεται»…

-Ο Τρέσα εκτέλεσε φάουλ στο 29’, για την ΑΕ Ερμιονίδας, από αριστερά, ο Βιρβίλης έπιασε αδύναμη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, υπό την πίεση του Κουρτέση, και μπλόκαρε ο Καβαλιώτης.

-Ο Κοτσοβός για την ομάδα μας, πέρασε στο 34’ ωραία την μπάλα στον Τρέσα, ο οποίος σούταρε άουτ έξω από την περιοχή.

-Η πίεση του συλλόγου μας είχε αποτέλεσμα στο 35’. Ο πορτιέρο Καβαλιώτης έκανε λάθος μεταβίβαση, με την μπάλα να φτάνει στον Τσόφλιο, ο οποίος έφυγε προς την αντίπαλη περιοχή, περνώντας τον τερματοφύλακα του Πανγυθεατικού. Ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης στην προσπάθειά του να κόψει την μπάλα με το δεξί του χέρι, έπιασε το πόδι του 27χρονου στράικερ, κάνοντας πέναλτι. Στο 36’ ο Τσόφλιος εκτέλεσε εύστοχα την «εσχάτη των ποινών» και σημείωσε το 1-0…

-Στο 44’ για την ΑΕ Ερμιονίδας ο Κάλα Ι. έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά, πραγματοποίησε σέντρα-σουτ και μπλόκαρε την μπάλα ο Καβαλιώτης.

-Η φιλοξενούμενη απείλησε, ουσιαστικά, στο 47’, όταν ο Κοκονόζι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Διαμαντάκος έστρωσε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, και ο Μπουρελάκος σούταρε λίγο άουτ από καλή θέση.
-Στο 48’ για τον Πανγυθεατικό ο Μπερδούσης βρέθηκε στα δεξιά και έκανε επικίνδυνο σουτ, με την μπάλα να φεύγει τελικά άουτ
-Στη συνέχεια η ΑΕ Ερμιονίδας ισορρόπησε το παιχνίδι, πήρε την πρωτοβουλία και έγινε ξανά επικίνδυνη, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορίας της μπάλας. Έτσι, στο 49’ ο Άντουνιτς έκανε ενέργεια από τα δεξιά, πάτησε περιοχή, πραγματοποίησε την παράλληλη σέντρα και οι Τσόφλιος, Κοτσοβός δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

-Στο 50’, για τη φιλοξενούμενη, σέντραρε από τα αριστερά ο Κοκονόζι, ο Μπουρελάκος έπιασε αδύναμη κεφαλιά και μπλόκαρε ο Σαμαράς.

-Η ΑΕ Ερμιονίδας δημιούργησε στο 55' μία απίστευτα όμορφη φάση, που εάν κατέληγε σε γκολ, θα μιλούσαμε για ένα πολύ ωραίο τέρμα. Μετά από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα και ενώ ο Πανγυθεατικός πίεζε, ο Φερεκίδης έδωσε στον Κάλα Ι. και αυτός βρήκε άμεσα τον Άντουνιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έφυγε στην επίθεση από δεξιά, έκανε συρτή σέντρα και ο Τσόφλιος πέφτοντας στην μπάλα δεν τη βρήκε καλά, με αποτέλεσμα να τη στείλει στο αριστερό δοκάρι του Καβαλιώτη, ο οποίος έκανε προσπάθεια να σώσει την εστία του. Ο Μαστοράκης στη συνέχεια σούταρε άουτ με αμυντικούς να πέφτουν πάνω του…

-Στο 59’, για την ομάδα του Γυθείου, ο Μπουρελάκος εκτέλεσε πλάγιο άουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Διαμαντάκος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σαμαράς έδιωξε με τις γροθιές.

-Ο Άντουνιτς, για την ομάδα μας, σέντραρε στο 61' από δεξιά και απομάκρυνε ο Κουρτέσης με το κεφάλι, «σβήνοντας» την επικίνδυνη φάση.

-Το 2-0 για την ΑΕ Ερμιονίδας έγινε τελικά στο 65’, όταν ξανά ο Άντουνιτς μετά από κούρσα του από δεξιά έκανε τη σέντρα, ο Τσόφλιος έπεσε στην μπάλα μαζί με αμυντικό, ο οποίος έδιωξε, έγινε κάτοχος ο Κάλα Ι., ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή και δεξιά, έστειλε τη «στρογγυλή θεά»… συστημένη στην άλλη γωνία.

-Απίστευτη φάση καταγράφηκε στο 69’ για τον σύλλογό μας. Ο Άντουνιτς, μετά από ωραία αντεπίθεση, έφυγε από δεξιά, πάτησε περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Τρέσα, ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα, ουσιαστικά σε κενή εστία, καθώς τον πρόλαβαν αμυντικοί...

-Για την ομάδα μας ο Τσόφλιος σούταρε άουτ στο 74’ μετά από πάσα του Τρέσα.

-Στο 83’ ο Τσόφλιος έκανε το 3-0 για την ΑΕ Ερμιονίδας. Μετά από ωραία κυκλοφορία, με την ομάδα μας να είναι σε φάση αντεπίθεσης, ο Φερεκίδης πέρασε στον Άντουνιτς, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πάσαρε στον Τσόφλιος, ο οποίος από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία.

-Στο 84’ για τον σύλλογό μας ο Άντουνιτς τροφοδότησε τον Τσόφλιο, αλλά ο Καβαλιώτης και ο Κουρτέσης πρόλαβαν τον 27χρονο επιθετικό μας.

-Ο Πανγυθεατικός βγήκε στην αντεπίθεση στο 85’ και ο Σαμπατάκος σούταρε άουτ από καλή θέση, μετά από πάσα του Γιαννόπουλου.

-Ο Κάλα Ι. για την ομάδα μας έκλεψε την μπάλα στο 87’, πάτησε περιοχή, σούταρε από πλάγια και δεξιά, αλλά μπλόκαρε ο Καβαλιώτης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καύκας, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Καραμπέτσο και Μπουρίκα, όλοι του συνδέσμου Μεσσηνίας. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Τζιέρης (55’), Καβαλιώτης (35’), Κουρτέσης (61’).

Οι συνθέσεις:

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαμαράς, Κοτσοβός, Τζιέρης, Βιρβίλης, Τριμπόνιας (53’ Μαστοράκης), Φερεκίδης, Τσόφλιος, Τρέσα (85’ Γκαμάνης), Άντουνιτς (89’ Κουζής), Κάλα Ι. (89’ Λαντίκας) Καράι.

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Πετρόπουλος, Αναστασάκος, Μπουρελάκος (85’ Κακούρος), Κουρτέσης, Σαμπατάκος, Διαμαντάκος, Παναγόπουλος, Μπερδούσης (79’ Κουτσιουμάρης), Γιαννόπουλος, Κοκονόζι (72’ Δασκαλάκης).

ermionidafc.gr