Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ναύπλιο: 'Έναρξη των 16ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Γυναικών Κ17

  Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για την έναρξη των 16ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Γυναικών που θα διεξαχθούν στο Ναύπλιο το διάστημα 27 ...

 


Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για την έναρξη των 16ων Μεσογειακών Αγώνων Χάντμπολ Γυναικών που θα διεξαχθούν στο Ναύπλιο το διάστημα 27 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου 2023, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπλιέων, της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας).


Στους αγώνες θα συμμετάσχουν συνολικά 10 Εθνικές ομάδες Γυναικών (Κ17) από τις Ομοσπονδίες– μέλη της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ. Οι χώρες που θα συμμετέχουν είναι οι: Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Ρουμανία, Μαυροβούνιο, Τουρκία, Κόσσοβο, Τυνησία και Αλγερία.

Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι η πρώτη που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο μετά την ανάδειξη του ως έδρα της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χάντμπολ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τους αγώνες, θα διεξαχθεί σεμινάριο διαιτητών της διοργάνωσης, το διήμερο 25-26 Φεβρουαρίου, παράλληλα με την άφιξη όλων των Εθνικών αποστολών.

Το διάστημα 22-26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Αίγιο η προετοιμασία της Εθνικής Νεανίδων Κ17.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος κάλεσε τις παρακάτω 18 αθλήτριες:
Κουρτίδη, Πιπελίδου, Κατέβα, Γιαννοπούλου (ΑΕΠ Πανόραμα), Γάσπαρη, Λυτρίβη, Δρουγκίδου (ΑΕΚ), Λούκου, Μαλταμπέ, Μαντζώρου (ΟΦΝ Ιωνίας), Τσακοπούλου, Φιλιππιάδου (Πανελλήνιος Νεάπολης), Κοτίδου, Κιουκτσόγλου (Δράμα 1986), Ζάμπα (ΑΟ Προσοτσάνης), Θεοδωρίδου (Φίλιππος Βέροιας), Ρούσσου (ΓΑΣ Καματερού), Λουρίδα (ΑΣ Ηλιούπολης 2006).