Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Καγιόγλου Ερρίκος: Αποφάσισα να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κων/νο Μάκαρη

Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης και η επαγγελματική μου ενασχόληση είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Πολλές φορές λόγω και της φύσης της δουλ...



Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης και η επαγγελματική μου ενασχόληση είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Πολλές φορές λόγω και της φύσης της δουλειάς μου αναγκάζομαι να κάνω μικρά ταξίδια ανά την Ελλάδα.

Δυστυχώς οι συγκρίσεις σε καίριους τομείς της καθημερινής μας ζωής με αυτές τις πόλεις είναι τραγικές για εμάς, που είμαστε μια Πρωτεύουσα πόλη με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και απέραντο φυσικό κάλλος.

Στον τομέα της καθαριότητας, στην ασφαλτόστρωση των δρόμων, στην έλλειψη τουαλετών σε καίρια σημεία της πόλεως του Ναυπλίου, στο πάρκινγκ των αυτοκινήτων και σε πάρα πολλές ακόμη ελλείψεις, που δημιουργούν τεράστια προβλήματα όχι μόνο στους μόνιμους κατοίκους, αλλά και στους χιλιάδες επισκέπτες που έρχονται από όλον τον κόσμο.

Εμείς λοιπόν που αποτελούμε το κομμάτι της νέας γενιάς δεν μπορούμε πλέον να αποδεχτούμε αυτόν τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου μας. Όλα αυτά τα τεράστια πλεονεκτήματα που έχει ο Δήμος μας και ειδικά η πόλης του Ναυπλίου θα έπρεπε να είναι πρωτοπόρα και έτσι θα προέκυπτε άλλωστε και ένα σταθερό αναπτυξιακό κλίμα.

Για αυτό πιστεύουμε ότι είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει εδώ και τώρα αλλαγή στα Δημοτικά πράγματα. Για να πνεύσει ένας άνεμος συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοτικής Αρχής και του Επιχειρηματικού, Εμπορικού και Βιοτεχνικού κόσμου.

Χωρίς δισταγμό λοιπόν αποφάσισα να συστρατευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο και επιτυχημένο επιχειρηματία κ. Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος και έχει όλα αυτά τα εχέγγυα και να είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επίσης προτρέπω και τους άλλους συναδέλφους μου να πράξουν το ίδιο προκειμένου ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πετύχουμε τον κοινό στόχο.


ΚΑΓΙΟΓΛΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ