Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κ16: ΕΠΣ Αργολίδας - ΕΠΣ Αρκαδίας 2-0 (εικόνες-βίντεο)

Μία νίκη για την Κ16 με σκορ 2-0 και μία ήττα για την Κ14 με σκορ 3-0 ήταν ο απολογισμός των δύο Μικτών ηλικιακών ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας μ...


Μία νίκη για την Κ16 με σκορ 2-0 και μία ήττα για την Κ14 με σκορ 3-0 ήταν ο απολογισμός των δύο Μικτών ηλικιακών ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας με τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες της ΕΠΣ Αρκαδίας.


Κ16: ΕΠΣ Αργολίδας - ΕΠΣ Αρκαδίας 2-0

 Νίκη για την ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Αργολίδας με σκορ 2-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Αρκαδίας  το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό γήπεδο του Τολού.

Ο Σπύρος Βαμβακάς άνοιξε το σκόρ στο 65' με κοντινή προβολή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και στο 71΄ ο Ζώης Καραργύρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το τελικό 2-0.

ΕΠΣ Αργολίδας: Τσιώσης, Πιτσιγαυδάκης, Γιωνάς, Πούλας, Μπαλάσκας, Βλάσσης, Χρονόπουλος, Παππάς, Καραργύρης, Μπλατσός, Βαμβακάς.

ΕΠΣ Αρκαδίας: Φούφας, Τζόρβας, Περεντές, Παπακώστας, Τσαπράλης, Παπαιωάννου, Φιλίτσης, Ρεντούλης Μ., Κουρούσης, Μαγκλής, Μπαλάσης.

Κ14: ΕΠΣ Αργολίδας - ΕΠΣ Αρκαδίας 0-3

Η Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας πέρασε νικηφόρα από το Τολό επικρατώντας με σκορ 3-0 της αντίστοιχης ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Αργολίδας το πρωί της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου.

Και τα τρία γκολ του αγώνα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τους Νίκου (δύο γκολ) και τον Ματθαιόπουλο να είναι οι σκόρερ της Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας.

ΕΠΣ Αργολίδας: Κωστάκης, Γεωργιάδης, Κούβαλης, Μιχαλόπουλος, Ντρούλιας, Βλαντούσης, Λαχανάς, Ρούσσης, Αργύρης, Πίκουλης, Ταραντίλης.

ΕΠΣ Αρκαδίας: Κρατημένος, Ζορμπαλάς, Δικαίος, Κοψαύτης, Νίκου, Λαμπρόπουλος, Γιακουμής, Γεωργίτσης, Βουνάσης, Βεργέτης, Γεωργόπουλος.