Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Απόκριες στο Δήμο Ναυπλιέων - Τα Πάντα όλα... Αποκριάτικα

  Ο Δήμος  Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ μετά από τρία χρόνια πανδημίας διοργανώνουν και φέτος το φημισμένο Αναπλιώτικο Καρναβάλι.  Ήδη οι αποκριά...

 

Ο Δήμος  Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ μετά από τρία χρόνια πανδημίας διοργανώνουν και φέτος το φημισμένο Αναπλιώτικο Καρναβάλι.

 Ήδη οι αποκριάτικες εκδηλώσεις με την έναρξη του Τριώδιου έχουν ξεκινήσει σε κάθε γωνιά και γειτονιά του Δήμου και αναμένεται να κορυφωθούν το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς από τις 24 μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου.

Πλήθος κόσμου αναμένεται να κατακλύσει και φέτος το αγαπημένο μας Ναύπλιο.

Ως Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και των τουριστικών καταλυμάτων είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους χιλιάδες επισκέπτες μας.

Το Αναπλιώτικο Καρναβάλι είναι και πάλι εδώ για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Από την Παρασκευή ξεκινάμε με  πολλές διαδραστικές εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετέχουν θεατρικές ομάδες, χορωδίες, καρναβαλιστές του δρόμου και επισκέπτες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, γεμίζοντας τους δρόμους και τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης δίνοντας τον τόνο για πολύ χορό και τραγούδι.

Αποκορύφωμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων θα είναι το "Παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού", η αναβίωση του Αναγεννησιακών δρώμενων το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και το απόγευμα της Κυριακή 26 Φεβρουαρίου η μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση και το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου με την ρίψη βεγγαλικών που θα μαγνητίσουν το βλέμμα των χιλιάδων ντόπιων και επισκεπτών.

Σας περιμένουμε με φαντασία, ζωντάνια, κέφι, σατιρικό και ανατρεπτικό πνεύμα να περάσουμε ένα αξέχαστο αποκριάτικο τριήμερο στο Ναύπλιο. 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ